≫ 

Pavle pokušao da se približi Dragani, ona mu sasula sve u lice i priznala da se nikada neće razvesti od supruga! (VIDEO)

- Ne verujem nikome osim Siniši, to sam zaključila - rekla je Dragana

  • 11

Nedavno je u Zadrugu ušao Pavle Jovanović, bivši ljubavnik nekadašnje Modelsice Dragane Mitar.

Njihov odnos izazvao je veliku pažnju, a Dragana je rešila da javno otkrije sve probleme u braku koje je imala sa suprugom Sinišom i tom prilikom ispričala da ju je on psihički i fizički maltretirao.

Međutim, da joj brak nije poljuljan govori i susret koji je imala sa suprugom, sinom i ocem kada su joj oni došli u posetu.

Danas je Pavle ponovo pokušao da se približi Dragani i da njihov odnos vrati na stare staze, međutim ona je počela da hvali supruga i  jasno mu stavila do znanja da od razvoda sa Sinišom nema ništa.

Pavle i Dragana razgovaraju, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ne verujem nikome osim Siniši, to sam zaključila. Ne treba da bude, ja znam kako jeste i prestanite više da nas osuđujete. Neke stvari su moje privatne i lične stvari. Može napolju da grmi, ali tako je. Postoji samo jedna rečenica: 'Ona nikada neće podneti zahtev za razvod braka, a ja još manje' i to je tako. Kakvi god mi bili, to je tačka. Džaba. Ja neću sigurno, a on još manje u najgorim snovima, a to nikome neće odgovarati - izjavila je Dragana.

- Dobro. Nije baš tako kako jeste - kratko je rekao Pavle.

Pogledajte razgovor Dragane i Pavla na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sigurno

    5. januar 2019 | 23:02

    Ti to neces uraditi. Polako, pojavice se nova sa "zlatnom" i napumpanim stomakom.

  • ne razumem

    5. januar 2019 | 22:12

    Sta mu je to sasula u lice? Zmija se igra, zna da muzic gleda i da ga takve igrice pale. Sto se vise valja sa drugima njegov ego veci. Pravi je punoglavac.

  • Marija

    5. januar 2019 | 23:25

    Pare,pare,pare,volim samo pare,mojoj duši napaćenoj samo pare fale...praznoglava i odvratna skrozzzzzzz... Dečko ne ponižavaj se više sa njom nađi NORMALNU devojku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA