≫ 

Tvojoj mami ću u lajvu da se zahvalim što je rekla da sam klošarka! Dragana i Pavle se žestoko pokačili zbog prošlosti, umešala se Matora i otkrila pravu istinu! (VIDEO)

- Odakle ti ideja da ti mene pozdravljaš, a znaš da sam se ja vratila bivšem mužu?! - vikala je Dragana na Pavla

  • 13

Pavle Jovanović i Dragana Mitar sinoć su bili jedna od glavnih tema za stolom tokom pretresa sa Milanom Miloševićem, posle čega su se duže vreme raspravljali u garderoberu. 

- Sledeći put ću u lajvu da se zahvalim tvojoj mami što me nazvala klošarkom, jer si me ti tako možda prezentovao kod svoje mame, a ista ta mama te ispratila kad smo išli na Kopaonik. Neću da vređam starije ljude, niti bih to radila u životu. Pošto nećeš da pričaš istinu... Ti nemaš mene zašta da ukanališ, Siniša sve zna, od A do Š. Kada si se uhvatio za moj brak, mi smo bili prvo prijatelji, a onda iznosiš kako ti znaš bolje moj brak od mene same... - govorila je Dragana Pavlu.

- Ja znam da ti ideš po gradu i pokazuješ naše prepiske i poruke i ostalo. Prvo, kad smo završili - sve to obrišeš, kao što sam ja. Ostali smo na Ćao ćao i to je to - dodala je.

Printskrin: TV Pink

- Gale, ja nikad nisam bio patološki lažov i psihopata, kao što ti kažeš. Ti si ovde izgubila kompas, veruj mi. Ja ti zaista ne mislim loše. Ti znaš da sva istina izađe na videlo - rekao je Dragani, sa čim se ona nije složila.

- Odakle ti ideja da ti mene pozdravljaš, a znaš da sam se ja vratila bivšem mužu?! Ja nisam zbog tebe došla ovde! Ja sam od tebe pobegla, ti opet dolaziš za mnom ovde! - vrištala je Dragana misleći na to da je Pavle rekao Matoroj da je pozdravi kada uđe u Zadrugu.

Printskrin: TV Pink

- Kad se sve jednog dana bude završilo, shvatićeš sve - rekao joj je Pavle, a kasnije im se u svađi pridružila Matora koja je objasnila još neke stvari.

- Rekao si mi da je čuvam i da je pazim, da je mnogo dobar čovek i da se družim sa njom - rekla je Matora i potvrdila da Pavle nije izgovorio da pozdravi Draganu.

Pogledajte raspravu bivših ljubavnika:

VIDEO: Kako je Dragana nedavno sve redom šokirala svojom izjavom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kova

    8. januar 2019 | 13:36

    Ovaj Pavle je gori nego Bane! Kakav je ovo lik, sta je ovo? Prati udatu zenu i pokazuje poruke narodu? Bolestan covek!

  • ovako

    8. januar 2019 | 14:10

    Ne, nisi ti klosarka, ti si za KLASU NIZE.

  • Nada

    8. januar 2019 | 13:31

    Boze boze kako se ovaj decko spusta.Strasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA