≫ 

Pavle ispričao kako se pred Sinišom ljubio sa Draganom, pa otkrio koju šokantnu poruku je Mitarova u tom trenutku dobila od muža!

Pavle je pričao o detaljima koji nisu bili poznati javnosti do sada

  • 13

Pavle Jovanović je u razgovoru sa Lazarom Čolićem Zolom otvorio dušu i ispričao šta neke detalje koji do sada nisu poznati javnosti, a tiču se Dragane Mitar i njenog muža Siniše.

- Ona ( Dragana ) stoji u separeu, njen muž 4 stola od nas. Mi smo se ljubili, on joj šalje poruku: "Kako se lepo ljubiš sa dečkom". Ona nije budala i nije glupa. Ona kaže kumu: "Ti da si neki kum, ti bi ga odveo odavde". Kad god ona izađe u grad, on dođe u klub i stane. On je dobar sa jednim dečkom koji radi sa nama. Taj dečko je hiljadu puta rekao da on dođe sam! - rekao je Pavle.

Pavle je zatim otkrio kako su ona i Dragana raskinuli, iako je ona, navodno, trebalo da se razvede od Siniše.

- Ona je za Novu godinu meni napisala da je razmišljala o svom životu - "Razvešću se, prebaciću dete u drugi vrtić, naći ću posao i samo mi ti trebaš." Vratila se sa letovanja a, po njenoj priči, muž joj rekao da ide u Dubai. Ne može da ide sa Jovanom sam, jer je mali i, kao, idu ćerke njegove iz prvog braka i vodiće ih zajedno. Ja sam bio u fazonu neka ide. I, kad se vratila, razgovarali smo, razmenili poruke, ona je rekla da ne može da se razvede. Nije mi konkretno rekla da smo mi u problemu. Rekla je da ne može da reši životno pitanje, da će biti vezana za njega. Ja sam nju prihvatio sa detetom, mali je super! I sad se ispostavi da ja lupam gluposti, budalaštine - rekao je Pavle.

Pogledajte snimak:

(telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rule

    10. januar 2019 | 11:21

    Ova sponzorusa Dragana se puno uzdigla od kada joj je dosao muz u Zadrugu. Prije toga je bila manja od makova zrna. Sama je rekla da joj je brak katastrofa a sada muza hvali i napada Pavla. Svasta.

  • Dr

    10. januar 2019 | 14:41

    Fuj odvratne zene! Sramota i od Pavla i od Sinise oko cega se bore jedne toliko perfidno nemoralne i prevrtljive zene! A gde je treci...

  • Cure

    10. januar 2019 | 11:32

    Fini neki ljudi..xexe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA