≫ 

"Ljubav ne poznaje granice": Pavle priznao u Rajskom vrtu da li posle svega voli Draganu! (VIDEO)

- Od početka sam se postavio normalno, prijateljski, ja i ona se poznajemo jako dobro i jako dugo - rekao je Pavle u Rajskom vrtu

  • 6

Odnos bivših ljubavnika Pavla Jovanovića i Dragane Mitar ovih dana je glavna tema u Beloj kući, a tokom prethodne noći većina zadrugara je napala Pavla navodeći kako laže o razlogu ulaska u Zadrugu, kao i o odnosu sa Draganom.

Pavle se danas u Rajskom vrtu poverio Drvetu mudrosti navodeći kako nije siguran u svoje emocije, kao i da ne zna razlog Draganinog takvog ponašanja. Prvo pitanje bilo je zbog čega Dragana ne sme da prizna njihovu ljubav.

- Zaista ne znam. Možda brani taj neki svoj stav, a šta je konkretno taj njen stav - ne znam. Od početka sam se postavio normalno, prijateljski, ja i ona se poznajemo jako dobro i jako dugo, mislio sam da je bolje kad imaš nekog tu svog i kad si s njim dobar. Nisam ja striktno tu zbog nje - rekao je Pavle i dodao kako misli da se Dragana malo izgubila u svemu, te da mnogo sluša savete ljudi sa kojima priča, ali i da joj on ne želi ništa loše.

Pavle Jovanović u Rajskom vrtu/ Printskrin: TV Pink

A na Drvetovu rečenicu da ljubav ne poznaje granice...

- Ljubav je samo reč, a dela i postupci su nešto drugo. Ja sam se izjasnio da mi je stalo do nje. Nije to sad da se mi nešto volimo... Pa, možda i da, ali ja to ne vidim tako. E, sad, šta bi bilo kad bi bilo, to ne znam. Ali da ljubav ne poznaje granice kad je ima, slažem se - zaključio je Pavle.

Pogledajte njegov razgovor sa Drvetom:

VIDEO: Dragana Mitar briljira: Moj Siniša kaže da nije imao devojku koja je tako lepa i dobro se je*e

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kova

    10. januar 2019 | 21:38

    U zivotu nisam videla ovakvog pacenika! On je nocna mora za svaku zenu, a kamoli za sponzorusu! Boze sakloni, sto bi rekla moja baka.

  • Sandra

    10. januar 2019 | 21:33

    Deluje kao dobar decko i dobar frajer

  • Banetove suze

    10. januar 2019 | 22:03

    Glupost ovog coveka ne poznaje granice!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA