≫ 

"Imam svašta naše": Pavle progovorio o Draganinim porno snimcima, otkrio šta mu je sve slala i ko mu čuva telefon dok je u Zadruzi! (VIDEO)

Pavle je priznao kako u telefonu ima svašta, te kako je njegov telefon u sigurnim rukama dok je odsutan

  • 3

Uveliko se polemiše oko privatnih snimaka Dragane Mitar i njenom odnosu sa mužem i Pavlom, a Jovanović je u razgovoru sa Mikijem i Suzanom otkrio neke detalje o snimcima koje on poseduje, odnosno koje je njemu slala dok su bili u vezi.

- Onaj snimak koji je izašao, koji je pomenula Sanja... To nije zaslužila, iskreno. To je snimao neki bivši dečko pre tri godine. Momak s kojim se viđala, poslala mu snimak... Leži, njen hodnik, ogledalo, slika se gola, prebacuje ovako i čačka se... Odmah kako je izašao snimak, muž mislio da sam ja, najbolji drug mislio da sam ja, odmah me zove, pita što sam pustio snimak - rekao je Pavle i dodao kako ne postoje 2-3 snimka, već taj jedan.

- Ja ne znam odakle, kažem: "Ljudi, ja ovaj snimak vidim prvi put u životu. Ja imam snimke u telefonu" - nastavio je Pavle.

Pave priča sa Mikijem i Suzanom/ Printskrin: TV Pink

- To je taj četvrti? - pitao je Miki.

- Ne, ne treći.

- Pa dobro, ja računam i muža - konstatovao je Miki, a Pavle je rekao kako je to bilo pre njega.

- Ja u telefonu imam svašta naše. Mene to seća na lep period. Ja to nikad u životu ne bih dao. Znaš kakve snimke imam? Ona bila u bolnici, ležala na operaciji, slala mi snimak gde se smeje, šalje poljupce... - otkrio je Pavle, a Suzana mu je prebacila što to čuva.

Dragana Mitar/ Printskrin: TV Pink

- A nemaš seksualne? - pitao je Miki.

- Imam i to - rekao je Pavle i dodao da je njegov telefon kod njegove mame i da ona zna šta ima u telefonu.

Pogledajte snimak razgovora:

Šta je Draganin muž Siniša rekao na ovu temu pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA