≫ 

"Ponaša se kao klinka, imala bih svašta da joj kažem!" Anabela oštro iskritikovala Lunu i stala na Markovu stranu!

Anabela je progovorila o ćerki i njenim žestokim svađama sa Markom

  • 36

Prošle noći došlo je do žestoke svađe između Lune i Marka, nakon čega je Đoganijeva završila u suzama.

Miljković joj je zamerio to što njihovu intimu deli sa drugim zadrugarima, a Luna, s druge strane, nije ništa loše videla u tome što je sinoć ispričala cimerima da ona i Marko planiraju zajedničko tuširanje.

Zbog njegovih kritika na račun njenog ponašanja, Luna je pomislila da se Marko nje, zapravo, stidi, što ju je dotuklo.

Luna i Marko, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Povodom cele situacije oglasila se i Lunina majka Anabela Atijas i iskritikovala ćerku, a podržala Miljkovića.

- U potpunosti se slažem sa Markom. Mislim, Luna ima pravo da ima te neke traume, posledice, kako god, posle svega što je prošla... Ali, s druge strane - vreme je da počne da veruje ponovo svom osećaju. Koliko god da nas puta izneveri, srce na kraju izabere ono pravo. Ja u ovom slučaju podržavam Marka, a Luna je odreagovala, ako tako mogu da kažem, kao klinka, ali razumem je, rovita je. Ipak, mislim da je prenaglila. Meni se Markovo ponašanje u sinoćnjoj raspravi jako dopalo, a njoj bih imala svašta da kažem. Razumem je jer znam koliko je povređena, ali 'ajmo više, gotovo je, dosta je... - iskrena je bila Anabela.

Anabela Atijas, foto: Nikola Tomić

Ona je, takođe, istakla da bi volela da njena ćerka usvoji Miljkovićeve dobronamerne savete, ne samo kada je njihov odnos u pitanju, već generalno.

- Volela bih mnogo da ona usvoji ono što joj priča, mislim da on ispravno radi. Vrlo me je prijatno iznenadio. Govorim uopšteno, ne govorim o ljubavnoj vezi, u to više neću da ulazim - objasnila je ona.

VIDEO: Marko i Luna ispod pokrivača: Strasno ju je ljubio, a zatim je ona rekla: "Odmah"

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ajde

    23. januar 2019 | 20:45

    Mene bi bilo sramota da je moja kcerka. Nauci je prvo kako zensko treba da sedi pa onda sve ostalo.

  • Jeca

    23. januar 2019 | 19:47

    Napisala sam na prethodnoj vesti da je Marko "unajmljen" od Anabele i Gagija da nauči Lunu kako da se ponaša. Ovime je samo potvrdila da je Marko i veza sa Markom način pranja Lune. A Anabela opet gura priču kako je Luna svašta pretrpela, tu se slažem se njom, šta su joj sve roditelji priredili, nije ni čudo da ne ume da se ponaša.

  • Sasa

    23. januar 2019 | 21:30

    I Jos nesto...promenila je taktiku...prosle godine je bila nadmena,ohola...a sad psteticna,satro tuzna,kao da izaziva zaljenje kod naroda...provaljeni ste Djogaji,Ali dzaba...dogovor je da pobedi Luna,ma sta da se desi...fuj sto puta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA