Luna priznala Marku da je imala seks sa Gastozom, pa dodala nešto što se Marinkoviću nikako neće svideti! (VIDEO)

- Ja ti sve pričam, da znaš... Neću ništa da krijem od tebe. Ja sam ti sve ispričala, čak i ono najgore - rekla je Luna dok ju je Marko zbunjeno gledao

  • 50

Luna Đogani prošle noći tokom žurke šokirala je svog dečka Marka Miljkovića kada je priznala da je imala seks sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Luna je u trenutku kada je bila puštena Gatozova pesma saopštila Marku da je poslednji put imala seksualne odnose sa Gatozom, a onda rekla nešto što se Marinkoviću nikako neće svideti.

Gastoz, Foto: Nikola Tomić

- Poslednji put sa... Pogledaj me, on je samo... - rekla je Luna aludirajući na to da joj je Marinković bio samo za seks.

- Tako znači, dobro da znam - rekao je on.

- Ja ti sve pričam, da znaš... Neću ništa da krijem od tebe. Ja sam ti sve ispričala, čak i ono najgore - rekla je Luna.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 💣💥💣

    24. januar 2019 | 08:23

    Cekajte malo. Zar nije ona najiskrenija u toj ludnici??? Do sad joj samo prijatelj, od sad ljubavnik. Kad je iskrena ??? Moze li gospodja joca da nam to objasni???

  • Momo

    23. januar 2019 | 23:06

    E moj Radanoviću verovatno si shvatio zbog kojeg ološa si uništio brak i ponizio prelepu i pametnu Kiju!

  • Mario

    24. januar 2019 | 08:27

    Nju treba opijati svaki dan. Jedino tako je iskrena i pokazuje pravu sebe. Dosta je njenog glumatanja i pokusaja da u treznom stanju od svih pravi budale. Ko zna sta bi sve culi i cime bi nas sve "odusevila". Divna je kad je pijana, ja je takvu bas volim!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA