≫ 

Luna se jednim potezom odala i pokazala da još uvek misli na Slobu, pa za dlaku izbegla da Marko za to sazna! (VIDEO)

Đoganijeva je potom tiho prokomentarisala sa zadrugarima celu situaciju kako Marko ne bi ništa čuo

  • 11

Luna Đogani nedavno je uplovila u vezu sa Markom Miljkovićem, a kako kaže, novoj ljubavi je dala šansu tek kada je bila sigurna da je predolela bivšeg dečka Slobodana Radanovića.

Međutim, Luna je danas tokom razgovora sa Savom Perovićem i Jovanom Tomić Matorom napravila lapsus kojim je odala da još uvek misli na Slobu.

Sloba, Foto: Nikola Tomić

Đoganijeva je želela da pozove Marka, ali se ujela za jezik čim je shvatila da je krenula da ga nazove imenom svog bivšeg dečka.

- Jao, bože, zamalo da mu kažem Slobo! Ja nisam normalna! - povikala je Luna i uhvatila se za glavu.

Savo joj je samo prošaputao da to više ne spominje, jer Marku sigurno ne bi bilo prijatno da to sazna.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati na snimku ispod teksta:

VIDEO: Luna priznala da je imala seks sa Gastozom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deysi

    25. januar 2019 | 09:16

    Pa sta tu ima cudno ?Od pocetka zadruge glumila je da ga jos voli i da pati za njim.Izgovorila je njegovo ima 1000000 puta tako da to predje u naviku i onda se desava da i druge greskom zove njegovim imenom. Meni se to desava sa moje 3 drugarice ..

  • no name

    25. januar 2019 | 05:18

    Kijevci sta je sa lepim Micom? Zasto ga vise ne velicate u komentarima kao na pocetku? Glasate li za njega? Da glasate pobedio bi u zadrugoviziji makar u fejsbuk glasovima jer tamo ste najjaci. Kad se samo setim koliko ste bili na pocetku zagrejani za Micu i koliku podrsku i lepe komentare ste mu davali a gle sad, nista. I to samo zato sto ne napada Lunu i ne svadja se sa njom kao sto ste ocekivali da ce da bude. Ko vam je favorit uopste? Jasno je da svi gledate i dalje to je i po komentarima i po lajkovima i dislajkovima svima jasno. Mozete vi reci da ne gledate al dzaba to kad sve dokazuje suprotno. Da ne gledate ovde bi npr bilo neuporedivo manje komentara i tih stvari u odnosu na Z1. Gledate zbog Lune da bi bili u toku sta se desava sa njom i da bi pljuvali i dalje jer vam je to zanimljivo al favorita nemate jer se Luna ni sa kim ne svadja onako redovno kako vama treba da bi vam ta osoba postala favorit.

  • Aco

    25. januar 2019 | 08:24

    Pa jasno je svima da uz pomoc Marka pokusava da preboli Slobu i to je realno najbolji nacin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA