"Ako hoćeš da me sačuvaš živu i normalnu, prestani s tim": Anabela zamolila Lunu jednu stvar, a onda je otkrila šta misli o Marku Miljkoviću (VIDEO)

- Ja te molim, jednu jedinu stvar. Jednu stvar želim od tebe za rođendan - rekla je Anabela svojoj ćerki

Luna priča sa Anabelom Printskrin: TV Pink

Luna je dobila priliku da popriča sa svojom majkom Anabelom Atijas preko telefona. Nakon što je uplatila određeni iznos novca, Đoganijeva je krenula prema telefonskoj kabini zajedno sa bratom Adamom i Savom Perovićem.

Budući da je Anabeli bio rođendan, svi joj prvo čestitali. Anabela se zahvalila, a onda je rekla.

- Ponosna sam na vas. Razbili ste na Zadrugoviziji. Trending je goreo - rekla je Anabela

- Nadam se da sam ispunila tvoja očekivanja u "Zadrugoviziji" - rekla je Luna.

- Prebacila si moja očekivanja. Nemate pojma koliko podršku imate - rekla je Anabela, a zatim je jednu stvar zamolila svoju ćerku, a to je da se kloni alkohola.

Luna priča sa Anabelom Printskrin: TV Pink

- Slušaj, danas mi je rođendan. Ti znaš koliko tvoj život meni znači. Ako želiš da živim, molim te, uopšte te ne zezam. Ja te molim, jednu jedinu stvar. Jednu stvar želim od tebe za rođendan. Poklon da bude do kraja "Zadruge", Zoki najbolje zna to. Ne reaguješ na alkohol dobro zbog trauma... To nisi ti, Luna. Ti ne shvataš u šta se pretvoriš - rekla je Anabela i nastavila:

- Ja sam tu noć htela da umrem. Molim te, ako hoćeš da me sačuvaš živu i normalnu, prestani s tim - rekla je Anabela, a zatim je ispričala šta misli o Luninom dečku Marku.

- Marko, svaka mu je na mestu. Puno ga pozdravi. Ljubi mi Zlatu, sve ih pozdravi - rekla je Anabela.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Luna i Marko se raspilavili u snegu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    27. januar 2019 | 09:51

    Jadna Zemljo koja reklamiraš dve nemoralne osobe ANABELU i LUNU! Kome one mogu biti uzor?

  • GISKA

    27. januar 2019 | 09:09

    SVASTA. PA ZAR NIJE PIJANCILA I U PROSLOJ ZADRUZI..O CEMU SE RADI? SEX,,,MOZE....PICE NE. RAZUMEM, BOLESNA JE PIJE LEKOVE. ALI ONDA NIJE TREBALA ULAZITI U ZADRUGU,,VEC NA KUCO LECENJE,,I DA JE KONTROLISE,,JER ONA ZNA DA JOJ JE TO SLABA TACKA.

  • Malo sutra

    27. januar 2019 | 13:50

    Kaze majka cerki: imas ogromnu podrsku napolju, ja sam prezadovoljna, samo tako. Mnoge eminentne licnosti su uz tebe! Da nisu mozda doktori nauka?? ?? A tata izjavi samo da je ona srecna i "ispunjena" ! Hahahaha.... i tako, evrici se vrte za svaki odradjeni seks. Bruka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA