≫ 

Zavesa se tresla od žestokog seksa Lune i Marka, a društvene mreže gore zbog rečenice koju mu je izgovorila usred akcije! (VIDEO)

Iako su svesni da se sve čuje, iako bubice ostave van kupatila, ukućani ne paze šta govore

Tuš kabina odzvanjala je od udaraca tokom seks-akcije Lune Đogani i Marka Miljkovića, koji se više ne kontrolišu kada su u pitanju pokreti i uzdasi.

Međutim, Luna se ne trudi ni da tiše kaže ono što želi i ima, pa je jedna njena rečenica izgovorena tokom seksa počela masovno da se širi društvenim mrežama.

Naime, u jednom trenutku Đoganijeva je Miljkoviću izgovorila: "Ne mogu više Marko, vrat me boli".

Sada svi komentarišu kako je jasno da je u tom trenutku bilo reči o oralnom seksu, a prožimaju se i komentari da je to zamena za rečenicu koja je obeležila prvu Zadrugu - "Sv*ši pa ćeš opet", koju je izgovorila tokom seksa sa Slobom Radanovićem.

Pogledajte snimak:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by raskidzaraskiid (@raskidzaraskiid) on

VIDEO: Luna priznala da je imala seks sa Gastozom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GISKA

    27. januar 2019 | 18:20

    NISAM imala sex od kada sam izasla iz rijalitia..a onda prizna onako pijana da je imala sex sa Gastozom,,,ali to je bila samo kres kombinacija. Pa jeli to moguce, Devojka od 23 godine,,,pa to je prestrasno. Prestrasno za mlade devojke,,,Ovako se zaradjuje,,ovako se pise o njoj,,,sta ceim skola,,treba da budu kao Luna,,,da svi znaju za nju, A to kako ce se osecati,,kada izadje na ulicu,,,da li ce ikada naci muza,,,sta ce reci deca,,jednog dana,,,rodbina,,i uopste svet,,,,PA TO I NIJE VAZNO...LJUDI SRAMOTA ME,,,SRAMOTA,,STO KOMENTARISEM,,STO CITAM,,,SRAMOTA ME GDE ZIVIM.

  • Miljan

    27. januar 2019 | 17:05

    Lepo joj odgovorio Gastoz. Procitajte. Nakon njenih reci da joj je SLUZIO KAI KRES KOMBINACIJA. LEPO BAS LEPO. LJUBAV JELI?

  • Ponosna Anabelči

    27. januar 2019 | 12:29

    Meni je ovo slatko, i ja volim tako 😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA