"On je 10 dana tražio mesto gde možemo da se poljubimo": Dragana Mitar tvrdi da joj se Ša udvara, svojom pričom šokirala sve! (VIDEO)

- On je neko ko vara svoju ženu, htela ona to da prizna ili ne - rekla je Dragana

  • 29

Dragana Mitar tvrdi sa se reper Nenad Aleskić Ša zaljubio u nju i da joj se udvara. Modelsica je sve ovo ispričala Zorici Marković i Zlati Đurković.

- On je deset dana tražio mesto gde možemo da se poljubimo, pitao me da se čujemo kad izađemo odavde. Napisao mi je: 'Gorim', 'Ne mogu da izdržim' i 'Ne dam te nikom'. Sve mi je to pisao! Ujutru posle pitanja novinara on mene pita da li je okej odgovorio, ja kažem da jeste. Deteta mi mog! On je čekao da ga zove žena i da mu da znak da može da se igra. On je neko ko vara svoju ženu, htela ona to da prizna ili ne. Moje mišljenje je da se on stvarno zaljubio, ali da se us*ao. Čim me uhvatio za ruku, više se ne igramo. Žao mi je što je ovaj zadatak ovako ispao, htela sam da izvučem nešto kad bude žurka. On je nesrećan u svom braku, to je problem - rekla je Dragana.

- Razapeću te ako me lažeš! On voli svoju ženu više od svog života, svi znaju kakav je njegov brak - odbrusila joj je Zlata.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    28. januar 2019 | 00:49

    Evo ko rastura brakove, i svi je podrzavaju, prvi Mica, a Lunu je razapeo na krst, Mica cuvar brakova ali samo onih koji su na papiru

  • Saša

    28. januar 2019 | 14:37

    Ša, zaljubljeni i izigrani tetreb sada od sebe pravi majmuna pravdajući se,, on je toliko zaljubljen u draganu, da čak nju i ne optužuje za situaciju, već mu zorica kriva što je iznela draganinu igru sa tetrebom.. Čovek ne gadi vadeći se,, pa narod nije bolestan.. sve se vidi i zna,,

  • Olga

    28. januar 2019 | 08:00

    Ova zena se igra sa necijim porodicama ,to je raduje .Bas me zanima na koga ce je Mica uputiti sada ,sa kime da se igra .Mozda Toma ,zbog Marka i Lune .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA