≫ 

Dragana Mitar progovorila o osećanjima prema Ša, pa otkrila ko je sve od ukućana ne podnosi! (VIDEO)

- Ja sam rekla da je simpatičan, ali nikad ne bih radila bilo šta, svako ima svoj život - tvrdila je Mitarova

  • 15

Dragana Mitar pričala je sa Drvetom mudrosti o osećanjima koja ima prema Nenadu Aleksiću, ali u poređenju sa onim što oboje pokazuju da se zaključiti da i te kako nije pričala ono što misli.

- Ja nisam tražila mesto za poljubac i nismo to ni pričali, samo smo imali ta neka piskaranja. Neću da ispadne da ja nešto pravim, volela bih da ako se nešto videlo, da bude prikazano, da ne bude da ja lažem. Nema mesta za poljubac niti bi se to desilo, ni ovde, ni spolja. Najbolje je da se ta priča završi. Ali, najlepša poruka... Ja sam rekla da je on simpatičan, on je rekao to isto. Ja imam svoj život, on ima svoj, nećemo da pravimo probleme. Nema šta tu da se napravi. Danas smo se pomirili i zakopali smo ratne sekire. Rekla sam da ako budemo potrčci biće top, jer će moći da se odmori, a on ide po kući i komentariše - rekla je Dragana.

Dragana Mitar, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Bilo je više nego očigledno da Dragana ne priča iskreno to što priča, pa je Drvo to i konstatovalo.

- Ja sam rekla da je simpatičan, ali nikad ne bih radila bilo šta, svako ima svoj život. Malo su drugačije okolnosti, ali prijamo jedno drugom, volimo da se družimo. Juče je baš bilo turbulentno, a on se čak posvađao i sa Pavlom. Sve je to slatko ispalo, nikakva zla namera. Ja sam rekla da volim da se družim sa lepim ljudima. Ne vole me Sanja, Matora, Zerina, Toma, Luna, Marko. Zorica je meni dala najmanji budžet, nisam znala da treba da se mešam u svađu sa njom - nastavila je Dragana.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Dragana Mitar briljira: Moj Siniša kaže da nije imao devojku koja je tako lepa i dobro se je*e

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strasno

    28. januar 2019 | 22:41

    Decko ozenjen.To kakav je licno me ne interesuje.Interesuje me kako vi imate snage i obraza samo pomisliti da nesto pokusate sa zauzetim momkom,a kamoli ozenjenim?!Sve ste vi iste!Aleksandra i Ljubin "decko" sta li je vec,Luna i Sloba,Ana i David,Kija i Andrija pa Filip,sve po istoj semi sunce vam nenormalno.

  • Jovana

    28. januar 2019 | 17:35

    Kad tebe bude uhvatila njegova Ivana ima da ostanu od tebe samo pertle. Spletkarenje.

  • 🐤

    28. januar 2019 | 19:15

    Ona jedan mali crv i vrtirepka mnogo moralna,hvata samu sebe u laz ,kobajagi je muz podrzava oboje su neke mustre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA