≫ 

"Prepao se da ga ne ostavi žena!" Draganin muž se oglasio nakon što se Ša video sa suprugom, pa žestoko potkačio i Pavla!

- Normalno je da se jedna supruga koja živi u bračnoj zajednici malo i prepadne i zabrine da ne ostane bez muža. To što ga je Gaga namestila, to je njegov problem - tvrdi Siniša

  • 25

Nakon celokupne, turbulentne situacije sa Nenadom Aleksićem Ša i Draganom Mitar, koji su imali prisan odnos, pa se potom udaljili nakon što se reper video sa suprugom Ivanom, oglasio se i Siniša Dragutinović, Draganin muž.

Siniša je prokomentarisao odnos svoje žene sa reperom, nakon što je Ša izjavio kako se zaneo sa Draganom i kako svoju suprugu voli najviše na svetu.

- Prepao se dečko da ga ne ostavi žena. Što se kači sa Gagom, ako se igraš, moraš da se igraš do kraja. Normalno je da se jedna supruga koja živi u bračnoj zajednici malo i prepadne i zabrine da ne ostane bez muža. To što ga je Gaga namestila, to je njegov problem. Da li je moguće da devojka od 29 godina namesti njega od 39? To vam govori o jačini igrača. Mislim da bi ga više cenili da je bio iskren od početka, da je rekao: "Jeste, zaigrao sam se" - izjavio je Siniša.

Dragana Mitar sa suprugom Sinišom Dragutinovićem/ Foto: Facebook/Siniša Dragutinović

Siniša je otkrio da ima poverenja u svoju ženu, te da se ona prema njegovom mišljenju ponaša adekvatno i onako kako joj je savetovao, a da može nešto da joj poruči, bio bi kratak.

- Ja verujem njoj. Ja sam joj i rekao da se tako ponaša. Rekao bih joj da se igra kao i do sada, i da ne prelazi granicu pristojnog ponašanja za udatu ženu. Po meni su prelaženje granice ozbiljne akcije koje imaju dvoje mladih ljudi u nekim odnosima - rekao je Draganin muž.

Nenad Aleksić Ša/ Printskrin: TV Pink

Siniša je prokomentarisao i bivšeg ljubavnika svoje supruge, Pavla Jovanovića.

- Pokušava da se izleči, ali ne ide mu dobro. On je u problemu već duže sa mozgom. Možda kad izađe napolje da se izleči, tu ne može, jer je u zatvorenom prostoru - zaključio je.

Šta je sve Ša izjavio o Draganinom i njegovom odnosu nakon što se video sa suprugom, i koje je sve stvari priznao pred kamerama, pogledajte OVDE.

Pavle Jovanović/ Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Adi

    31. januar 2019 | 17:28

    Dragana je dno dna! Ne samo rasturacica brakova, nego i kvaran rijaliti igrac.Slusati njenog muza da govori o braku je smesno i zalosno!

  • Eni

    31. januar 2019 | 17:51

    Covek koga je doticna razvela pa posle u braku varala je bas strucan da komentarise i gospodin Torta i Pavle a i Sa da ga nisu sprecili bi mu nabili rogove ,divno je zenu naucio da mu namesta rogove a ne vara ga sto je ona kao neka bimba od zene nego sto se vidi da je laka roba pa je svako startuje .

  • Rea

    31. januar 2019 | 15:32

    "...da ne pređe granicu pristojnog ponašanja udate žene..." a ona je nije do sada prešla? Šta nije u redu sa ovim čovekom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA