≫ 

Plakaćete od smeha kada čujete za kojeg srpskog pevača je Miljana mislila da peva "Despacito": Zola u šoku nakon njene izjave! (VIDEO)

Zola nije mogao da veruje kada mu je rekla

  • 10

Veliki šef je kao i svakog jutra zadrugare budio popularnim hitovima, a njima su dugo nakon toga u mislima ostali stihovi pesme "Despacito".

Dok je pio prvu jutarnju kafu Lazar Čolić Zola pevušio je stihove ove pesme, a onda je njegova devojka Miljana jednim komentarom uspela da ga šokira.

Miljana je iskreno i bez ustezanja priznala Zoli da je mislila da ovu mega popularnu pesmu peva Saša Kovačević i tim komentarom ostavila bez teksta svog dečka.

Miljana svojom izjavom šokirala Zolu, Printskrin: TV Pink

- Znaš, kada je prvi put izašla ta pesma, ja sam mislila da je to nova pesma Saše Kovačevića? Čula sam je na radiju, a posle sam kucala na Jutjubu Saša Kovačević "Despacito" - rekla je Miljana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    1. februar 2019 | 15:04

    A nije ona kriva,krivi su joj roditelji sto su je umesto na psihijatriju poslali u rijaliti,mada nista cudno,kad joj vidite majku,sve vam je jasno...

  • Nemanja

    1. februar 2019 | 17:59

    A on nije znao sta je konjuktivitis! Ne zna se ko je gluplji (neinformisaniji). Ne daj boze da pocnu da ih ispituju o glavnim gradovima, lektiri, biologiji, istoriji

  • dragana

    1. februar 2019 | 16:02

    Ako je mnogo mnogo je i od Miljane . Usiljena i nevaspitana . Pitam se dokle ce produkcija da dozvoljava nepostovanje voditelja i zadrugara . Upadima i diskusijom . Iskreno ona i Mica da nam bog pomogne unistise nivo zadruge i rijalitija .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA