Stanija se oglasila i svima je već jasno da se vraća u Zadrugu: Iako se krije u strogoj tajnosti, znate šta sledi!

Stanijin povratak u Zadrugu iznenadiće mnoge učesnike

  • 14

Stanija Dobrojević svojevremeno je napustila Zadrugu zbog zdravstvenih problema i otputovala u Ameriku, a sada je i više nego spremna da se vrati u rijaliti.

Naime, ona se danas oglasila na Instagramu, a nakon njene poruke i više je nego jasno da će se to uskoro dogoditi.

- Iako se krije u strogoj tajnosti, znate šta uskoro sledi. Vraćamo se u punoj snazi, tu smo za nju, tu smo za vas! Hvala na neizmernoj podršci! Pratićemo je iz koraka u korak, trudićemo se da lepe momente delimo ovde u vidu fotografija i video snimaka, kao i da zajedno komentarišemo dešavanja i šta će da se događa. Mi joj želimo svu sreću ovog sveta i da se drži tamo. Jedini savet koji smo joj dali je: BUDI SVOJA jer samo takva je najbolja. KRALJICA SE USKORO VRAĆA U IGRU! A mi smo tu da je zajedno podržimo. Naše je da je ispratimo u svemu, svaka vaša pomoć će dobro doći, a mi upravo šerujemo kratki video njenog vebsajta na kome se nalaze sve vesti od prvog njenog medijskog pojavljivanja do dana danas! Na kome ćemo takođe deliti najinteresantnije vesti i dešavanja iz Zadruge! Pa da krenemoooo! - napisao je Stanijin PR tim.

VIDEO: Stanija objašnjavala zadrugarkama kako se tverkuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    2. februar 2019 | 16:42

    Koliko znamo, Stanija je samo radila grudi. U svakom slučaju, puno je bolja od Lunjare. Školovana kulturna i uredna. Pokazuje guzu, ali nije alkoholičarka sa uličarskim rečnikom. Nigde ne postoji njen klip da vodi ljubav s nekim kao što ih imaju druge učesnice. Ako uđe i Vladimir, bit će najlepši i najdominantniji par!

  • Cica S

    2. februar 2019 | 16:34

    Akp se ona i Vladimir vrate, svima je jasno pa i ukucanima da nove igrice krecu , ljubomora..Novi favoriti i igra ce krenuti i drugom smeru, mnogi ce biti u drugom planu.

  • Cica

    2. februar 2019 | 16:42

    Nije mi interesantna. Istrosena. Treba neko novi. Nema ona vise sta za pokazati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA