≫ 

Objavljen necenzurisani snimak! Ovako je Aleksandra Subotić pokušala da upadne u Zadrugu posle diskvalifikacije, napala obezbeđenje, vrištala i dozivala Davida! (VIDEO)

Snimak na kojem se jasno vidi kako je Aleksandra pokušala da upadne u Zadrugu nakon diskvalifikacije

  • 18

Aleksandra Subotić je nakon diskvalifikacije iz Zadruge pošto je udarila Minu Vrbaški pesnicom u glavu, 7. januara, pokušala da nasilno upadne na imanje kako bi videla svog, tada još uvek dečka, Davida Dragojevića, koji je ostao u rijalitiju i smuvao se sa Anom Korać.

Aleksandra je zajedno sa još jednim diskvalifikovanim zadrugarom Nemanjom Tošićem neovlašćeno pokušala da upadne u posed kako bi doprla do kapije Bele kuće, a tom prilikom napali su obezbeđenje, reportere i organizatore.

Sada se pojavio i snimak sa celokupnim dešavanjem te večeri, kada su Aleksandra i Nemanja napravili skandal u Šimanovcima.

Aleksandra udara Minu/ Printskrin: TV Pink

Produkcija je nakon ovoga podnela krivičnu prijavu protiv Aleksandre Subotić.

Snimak koji je emitovan u emisiji "Paparaco lov" pogledajte u nastavku teksta (od 2:30):

VIDEO: David se zarozao kada je obezbeđenje dopratilo Aleksandru do vrata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pesnik

    7. februar 2019 | 18:22

    "Ljubav je najplemenitija slabost uma". Aleksandra voli coveka koju je vrebala i ulovila druga zena. Ovaj snimak je namenjen onima koji podrzavaju ovu drugu, rasturacicu, koja je i manje lepa i manje osecajna!

  • Sandra

    7. februar 2019 | 14:07

    @Velimir Ja isto smatram da ovo nije bilo potrebno objavljivati! Cemu? Lici zaista na nekakav pritisak na ovu mladu zenu! Dolazio je i onaj drugi zadrugar, ito dva puta, pa ne objavljuju snimke! Kako god i sta god, ali ovo upada malo citaocima u oci!

  • Krlja

    7. februar 2019 | 03:43

    Ma jadno...ali oprostite...ima dijagnozu 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA