≫ 

"Ipak ulazimo u ozbiljnu vezu!" Luna se poverila Drvetu mudrosti, evo kako želi da izenenadi Marka za Dan zaljubljenih! (VIDEO)

Luna je podelila sa Drvetom mudrosti na koji način bi volela da provede 14. februar sa Markom Miljkovićem

  • 42

Za Lunu Đogani i Marka Miljkovića 14. februar je važan datum, budući da će tada obeležiti mesec dana veze. Tim povodom blogerka je podelila sa Drvetom mudrosti kako bi želela da svom dečku priredi iznenađenje.

- Ovako... Danas je 7. februar; 14. februara je Dan zaljubljenih i Marku i meni je mesec dana. Dogovorili smo se da nećemo da obeležavamo mesečnice i to, ali ja bih volela da tog dana nas dvoje uradimo nešto da zabeležimo taj dan, jer ipak je to taj prvi mesec i Dan zaljubljenih je... Taj dan mi je prelep. Ja mnogo volim taj dan, ja sam neko koga pokreće ljubav i to mi je nešto preslatko - rekla je Luna u Rajskom vrtu.

Luna je zatim otkrila i šta bi volela da priredi svom dečku tog dana, a najvažnije od svega bilo joj je da njih dvoje budu potpuno sami.

Luna i Marko/ Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Htela sam da ili odemo na ostrvo, da bude neka večera, da budemo sami, eto, taj jedan dan tamo... Ili da odemo negde napolje... Samo nešto da budemo sami, da budemo odvojeni, da ne gledaju drugi zadrugari, da bude vezano samo za nas dvoje, da se osećamo kao par. Ipak ulazimo u ozbiljniju vezu. U slučaju da ne možemo napolje, kao što su Aleksa i Petrući bili, onda da budemo ovde na ostrvu sami, nas dvoje, neka večera... Eto, čisto nešto samo za nas dvoje da bude - predložila je Luna, ali će zauzvrat dobiti  neki zadatak od Drveta.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Luna misli da je trudna:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    7. februar 2019 | 13:50

    Recenica stoleca: „JA NEMAM BLAM, JA SAM DEVOJKA!“ Pa hajte obozavaoci, kako da se covek ovome ne smeje i ne kaze da devojka nije normalna? Ona jeste hodajuci blam, ovom recenicom samo potvrdila.

  • A@@

    7. februar 2019 | 19:32

    Ova devojka je odlicna glumica..ko je pratio Z1..znace o cemu pricam.. isto sve radi..mesec dana su zajedno,sinoc kaze da je zeni,pa neki dan pisu kako mozda ceka bebu..sve isti scenarijo.Vec je vidim u Zadrugu 3 pere se od Zadruge 2..😂

  • Dule

    7. februar 2019 | 13:57

    Biće to ozbiljna veza, ako je Lunja ne pokvari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA