≫ 

"Odoh kući, nisam folirant kao vi da se ponižavam za šaku dolara!" Miki besan odlučio da napusti Zadrugu, pa spakovao stvari! (VIDEO)

- To da dozvolim... I ovako mogu da živim... Ja mogu da živim i sa 1.000 dinara! Ići ću u šumu da sečem drva, boli me ku*ac! Poštenije i to nego ovo - rekao je on

  • 31

Miki Đuričić rešio je da napusti Zadrugu, govoreći da mu je dosta svega i da ne želi da boravi u rijalitiju sa pojedninim učesnicima, pa je odlučio da spakuje svoje stvari.

Dok se Miki pakovao njegova bliska prijateljica Suzana Perović i Stanija Dobrojević pokušavale su da ga odgovor od ove ideje, ali on ih nije slušao, pa je nastavio besno  da se pakuje i komentariše ukućane.

- Miki samo spusti loptu - rekla je Stanija.

- Ja odoh kući! Ja nisam fejker, ja nisam lažov! Nisam folirant kao vi da se za šaku dolara ponižavam! Meni ovo ne treba u životu! Nema ovo veze sa Suzanom, nego sa svima vama, sa celom ekipom! Ko ste vi?! - vikao je Miki.

Miki, Printskrin: TV Pink

- Alo bre, pa za meni si lepo pričao! Šta je sad problem?! - pitala je Stanija.

- Ko su ovi ljudi?! Ku*ave neke, estrada... Čast izuzecima, o Suzani imam lepo mišljenje za razliku od njih - rekao je Miki, a onda je otišao da se pakuje i nastavio da komentariše.

- To da dozvolim... I ovako mogu da živim... Ja mogu da živim i sa 1.000 dinara! Ići ću u šumu da sečem drva, boli me ku*ac! Poštenije i to nego ovo - rekao je on.

Kako cela situacija izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neka si

    7. februar 2019 | 23:40

    Neka si otisao ionako si odrzavao trudnocu u onom rehabu,znao da bljucnes po svakom,samo sebe video nisi i tu si jako bio vest da se pravis lud. Ti si nesto bolji kao,ma ookazao si da si gluplji nego svi oni zajedno,preplasio se Tomovica i sto njega nece lako nadigrati dranjem ,kao Colaka i slabije. Slabic si veliki i kompleksas,ne vracaj se vise.

  • Sjaši

    8. februar 2019 | 13:00

    Volim brate kad uspešni ljudi komentarisu ove probisvete, a jako ih interesuje sta rade ti isti probisveti, i gledaju ih.Sad kao Miki je ovo i ono, a drugi su "mali deca".Sve je to ista bagra🐒

  • dragana

    8. februar 2019 | 07:46

    Najveci folirant od svih. Odavno procitana knjiga. Muska starleta. Bljuc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA