≫ 

"Kokoško, sedi i ćuti! Tebe niko ne voli": Miljana vređala Lunu, pomenula Kiju, Slobu i blogerkine roditelje, a onda je Marko žestoko napao Kulićevu (VIDEO)

Miljković nije mogao da toleriše Miljanino ponašanje i branio je Đoganijevo

  • 63

Miljana osula je paljbu po Luni i njenoj vezi sa Markom Miljkovićem. Kulićeva nije birala reči, a Đoganijevoj je rekla svašta.

- Ti za ljubav moraš da moliš. Mene tvoja veza ne zanima. Da li si svesna da se tvom momku Dragana sviđa. Tebe Dragana boli. Ti si za mene u ovom rijalitiju jadna i bedna. Ti si jadnica koja je molila da ovde uđe pravi muškarac. Ovom momku do tebe nije stalo. On gleda samo svoj plasman i on je kao i ti jadan i bedan. Kokoško, sedi i ćuti! Tebe niko ne voli. Ti si najviše ponižena i drago mi je zbog toga. Drago mi je da Kija i Sloba budu srećni, a ti si nebitna. I svojim roditeljima si nebitna - rekla je Miljana.

Ovo se nikako nije dopalo Marko Miljković, tako da je on napao žestoko Miljanu.

- Šta udaraš na roditelje, je l' smradu jedan, g*vno jedno? Ti si jedna smećarka koja ume samo da spominje roditelje. Smrduljo jedna - rekao je Marko.

Pogledajte snimke:

VIDEO: Svi su mu se smejali kada je hteo da zagreje bazen dolivanjem tople vode iz lonca, a sada haos pravi u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lara

    9. februar 2019 | 15:55

    Istinu rece Miljana,svidelo se to nekom ili ne ali je bas tako suroca istina, ima jos toga da se kaze...

  • Svetlana

    9. februar 2019 | 17:26

    Moram priznati, Miljana je rekla istinu. Ne navijam ni za jednu, jer su slicne, ali Luna jeste pokazala sve najgore sto devojka moze pokazti. Ne treba nabrajati. Znamo, sex pred zenom, svetom i roditeljima. I o drugim stvarima, necemo, jer je toga previse. Zaista, nista lepo nije se moglo videti. Cak i sad, bez stida prica o sexu, prskabju po licu i sve druge ogavnosti. Dakle, nista pohvalno. Ali za pohvalu jeste, iskrenost Miljane, i sviju koji mogu reci svima SVE. ZASTO DA NE? HVALA.

  • Cirkus pocinje

    9. februar 2019 | 17:18

    Da budemo posteni, novinari sad vise velicaju plasticnu devojku i njenog ljubavnika, nego Lunu! Luna se popravila dosta i prija joj ljubav, vidi se! A ona Ana K. bezuspesno kopira nju iz prosle sezone. Ali, ne napadaju je, jer je forsira prijatelj Mica, Zorica, Miki i novinar, onaj koji je bio zadrugar. Miljana sad vredja Lunu, a polako, vredjace ona i Anu, zivi bili pa videli!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA