≫ 

David se konačno čuo sa majkom, ona ga žestoko iskritikovala i brutalno oplela po Ani, a kada se javio njegov prijatelj nastao je haos! (VIDEO)

 ≫ 

- Katastrofa Davide. U šoku sam. Da li ti znaš da Ana igra igru sa tobom. Kad budeš izašao videćeš klipove - rekla je Biljana

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika lka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Rty

    10. februar 2019 | 13:46

    Biljana se bas nije umela lepo izraziti u onom besu,ali je razumem,mi sigurno ne volimo Davida vise nego ona,Ana jednog dana radnog staza a auto od 100.000 hiljada,ajte molim vas sto neko rece,sigurno bere maline u Arilju u letnjoj sezoni. Pravi se tamo naivna,a kad ih vidim da se ljube u one noseve i ono cmakanje,prebacim odmah. David je sinoc ispao nula,sto ne rece mami da mu da Aleksandru na telefon,pa da joj on licno kaze neke stvari,ne nego ko kisa oko Kragujevca,ti mene znas,znas da ja sam ,znas ja sam mogao,nisam mogao,ti mene znas,ma nula i treba mu mu ona Majkl Dzekson plastika. Ispao je gad prema Aleksandri kakva god ona bila,lepo raskines ,a on je naterao da izadje,kvarno naivan i kao dobar,podmukao tip do kosti,a preko nje je usao,sad glumi nekog baju seljacic jedan umisljeni.

  • Bane

    10. februar 2019 | 13:17

    Na sta ovo lici kako sin neveruje majci a snimci postoje aleks nikad nece otici i tako treba dobra mu je bila dok ga je finansirala i njega i sto je ulagala za porodicu to sto nisu vencani nema veze isto kao da jesu svi znamo ko je ana da prodaje telo i tako zaradjuje normalno da majka to ne podrzava povrh svega david je niko i nista nema posla nikad nije ni radio sve je aleks placala on je budala ako misli da ce ga ana izdrzavati

  • Dona

    10. februar 2019 | 13:10

    Da slazem se Dafinina mama Nadica se isto folira ko i Kija .I Kija je izigravala damu i moralnu osobu zapravo je seljanka i ne moralna osoba pa ona svakim danom to sve vise pokazuje i dokazuje .I ja sam Razija .....pozdravljam Kijine fanove moraju malo aktivni biti nek im teta Kija poveca plata 😂😂😋

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA