≫ 

David se konačno čuo sa majkom, ona ga žestoko iskritikovala i brutalno oplela po Ani, a kada se javio njegov prijatelj nastao je haos! (VIDEO)

- Katastrofa Davide. U šoku sam. Da li ti znaš da Ana igra igru sa tobom. Kad budeš izašao videćeš klipove - rekla je Biljana

  • 67

David Dragojević konačno je dobio priliku da se čuje sa svojom majkom Biljanom putem video poziva. Tom prilikom Davidova majka žestoko ga je isritikovala zbog veze koju je započeo sa Anom Korać.

Biljana je ovom prilikom poručila sinu da Ana sa njim igra igru, što je Davida prilično iznerviralo.

- Nisam dobro. Ti me nerviraš. Ne znam šta ti se desilo sa glavom. Katastrofa Davide. U šoku sam. Da li ti znaš da Ana igra igru sa tobom. Kad budeš izašao videćeš klipove. Rekla je Ljubi i Zorici čim je Aleksandra izašla "sad počinjem da igram igru". Mića je go*no. Slušaj me šta ti kažem. Strašno mi je krivo što si naseo. Postoje klipovi, sve sam snimila. Ana Korać je istu igru igrala i u prošlom rijalitiju. Ja sam Aleksandri rekla i ona tačno zna gde je grešila. Tako pred milionima ljudi tako da radiš sa devojkom. Davide, sa dro*om se zabavljaš - rekla je besno majka.

David razgovara sa majkom, Printskrin: TV Pink

Onda se oglasio Davidon prijatelj Mungos koji mu je vratio nadu u život.

-  Majka ti se ovde zavozala Davide, igra se rijalitija zajedno sa Aleksandrom. Njima daju navigaciju 3 babe i 4 žabe. Opusti se. Slušaj šta ti ja govorim. Nemoj da padaš, igraj svoju igru - rekao je on.

- Ja se ne igram, meni se stvarno sviđa i stvarno mi je lepo. Ja znam kako me je ovde Aleksandra klala. Rekao sam ti da se ne pecaš ni na kave priče sa Instagrama. Videćeš. Ne možeš tako da pričaš. Ja znam kako se osećam. Da se neko igra sa mnom, ja bih to prvi znao. Meni je sa Anom lepo. Dok nam je lepo bićemo zajedno - priznao je David pa se suprotstavio mami.

- Ja te znam 10 godina, to si ti. Radi kako osećaš. Ameriku zaboravi, pošto nema ništa od toga. Zvali su da ideš u ambasadu da se javiš tamo - rekao mu je Mungos zagonetno.

Kako je izgledao Davidov razgovor sa majkom i šta mu je rekao prijatelj možete pogledati na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosta

    10. februar 2019 | 10:12

    Eto kakva je to majka! Pa da je ni najgorem neprijatelju ne pozelis. Kako samo mulja i manipulise Davidom, pa to nije normalno. I sta je sve rekla za Anu, kao da je Aleksandra zlato, a gora je 100 puta od nje. Ana bar nije dobila dete sa 16 godina i to od maminog decka. Ja ni sa jednom ne bi bio, ali ako bih bas morao da biram izmedju njih dve izabrao bih Anu. Em nije iz lude porodice, David sve njih zajedno zbog Aleksandre ima na grbaci, em je po prirodi vesela, a ne mrgud. Pa ako ce i kratko da traje, bar da bude opusteno i bez ludaka.

  • Ana

    10. februar 2019 | 08:55

    Nije bitno cime se bavi Ana, i da jeste tako Biljana je nevaspitana, nekulturna zena koja nisko vredja , sram da je bude. Ne branim Anu, ali neka pogleda ko je Aleksandra, odakle Aleksandri dete? Grudi? Bolje da se seti kako je Aleksandra psihicki maltretirala Davida .David se zaljubio i njima je sada lepo.Sta ce i kako ce odlucice sam, ima 30 godina , moze da donese odluke bez svoje majke.P.S setite se Colakove majke, koliko je zena kulturno bez psovki bez vredjanja Zerine ( i cime se bavi , dete itd) dala savet i misljenje svom sinu. Ova Biljana je dno dna.

  • Julija

    10. februar 2019 | 10:27

    Dejane,ti si najpametniji čovek!A ti ćeš draga Biljana ostati i bez drugog sina,ali tebi je važno da budeš sa Aleksandrom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA