"On je teletabis klasični!" Stanija ubeđena da je Marko sa Lunom samo kako bi je "oprao" od ponašanja u Zadruzi 1! (VIDEO)

- On je mislio da je Marko Miljković, a on je samo Lunin dečko i ništa više... On je Miško Piško, tako ću da ga zovem od sada... - rekla je Stanija

  • 63

Jedna od najaktuelnijih tema u Zadruzi je veza Marka Miljkovića i Lune Đogani koja je vrlo turbulentna, pa gledaoci često imaju prilike da vide njihove svađe i pomirenja.

Njihov odnos komentarišu i zadrugari, a sada je Stanija u razgovoru sa Lepim Mićom prokomentarisala njihovu vezu, pa je tom prilikom rekla da je Marko tu samo da "opere Lunu od ponaša u Zadruzi 1".

Luna i Marko, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- On je mislio da je Marko Miljković, a on je samo Lunin dečko i ništa više... On je Miško Piško, tako ću da ga zovem od sada... - rekla je Stanija.

Stanija, Printskrin: TV Pink

- U njihovoj vezi je ona dominantna, to je njegov problem - dodao je Mića.

Lepi Mića, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Pa nije dominantna... Njegova je uloga da nju smiruje i da je opere od svega onoga što je bilo u kecu - zaključila je Stanija.

- On ima nadmoć nad njom jer se ona zaljubila - rekao je Mića.

- On je okej u toj njihovoj priči, ali kad pokazuje nadmoć u sukobu, on je teletabis klasični - rekla je Stanija.

Kako je izgledao razgovor Stanije i Miće o Luni i Marko možete pogledati na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stasija

    10. februar 2019 | 22:21

    Moram komentarisati, kratko. Da li neko moze opravdati Lunu Djogani? Sa njenim postupcima i radnjama. Sex i samo sex. Znam momke iz vani. Ali evo Sloba, potom po izlasku Gastoz, potom Marko. I to velika ljubav prema Slobi?NIJE. LAZ. VELIKE LJUBAVI SE NE ZABORAVLJAJU U ROKU OD 5 DANA. O ostakim stvarima, pretezno nemoralnim, necu. Kazite i nabrojite...bar nesto dobro, kulturno i vaspitno da deluje na nas mladr? Molim komentar da ide. Hvala.

  • Ehh

    10. februar 2019 | 21:44

    Te rijaliti namestaljke su prevazisla i ona deca u vrticu samo se serpica skodic zapalio,poleteo covek,misli ako je ovu jeftinocu odveo u wc da je uradio neki znacajan podvig. Misko se zapalio za plasman,a obraz ode u nepovrat. Bolje da je nastavio serpicama grejati bazen ,tu je pokazao u pokusaju da nesto misli,na stranu sto je glupo,a ovde pokazao da misli da je bitan sto leci bubuljice po strokavim kabinama.

  • Olja

    10. februar 2019 | 21:23

    To je ocigledno samo slepci nevide da je ova veza fujjj !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA