≫ 

"Ne želim dete sa tobom, idem da završim to i doviđenja!" Miljana sasula Zoli sve u lice, on se za glavu uhvatio! (VIDEO)

- Ja sam pre 20 dana videla da to nije to. Tebi i tvojoj mami želim sve najbolje na ovom svetu - rekla je Miljana Zoli

  • 13

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imali su turbulentnih nekoliko dana unazad, a Nišlijka je pominjala i kako je u drugom stanju, te da će Zola postati otac. Njih dvoje su prvo raskinuli u Pabu, da bi se potom pomirili u kupatilu, a bilo je priče i oko navodne trudnoće.

- Ja sam sa tobom završila na pošten način. I za stolom i ovde. Neću da imam seksualne odnose, prvenstveno ću biti s tim nekim prijatelj, ljubiću se, držaću se za ruku. Ja sam pre 20 dana videla da to nije to. Neću da ti budeš povređen. Tebi i tvojoj mami želim sve najbolje na ovom svetu. Sebe ne opravdavam, plačem jer to nisam ja, razumeš? - rekla mu je Miljana.

Miljana i Zola u Pabu/ Printskrin: TV Pink

- Ne želim više da ubijamo jedno drugo, neću da dopustim sebi da te zamrzim. Da ostane ovako još 20 dana, ja bih te zamrzeo. Imali smo prelepih trenutaka, a kad izađemo, ako si me iskreno volela, mi ćemo se videti i obavićemo razgovor - rekao je Lazar i dodao kako joj ništa neće oprostiti.

Miljana i Zola se ljube u kupatilu posle svađe/ Printskrin: TV Pink

Zatim je Miljana progovorila o navodnoj trudnoći i stavila do znanja da ona misli da jeste u drugom stanju, dok je Zola uveren da greši - da to nije tačno.

- Daj Bože da nije, i to je to. Sutra oko 12-13 sati idem tamo. Ne želim sa tobom dete, najiskrenije ti kažem. Bolje pošteno otići, posle ovoga me ne zovi. Pokazaću ti na licu mesta u WC-u, ali to svakako neće promeniti moju odluku. Idem da završim to i doviđenja - rekla mu je Miljana, a Lazar je govorio kako i dalje ne veruje u sve to.

Miljana i Zola se pomirili/ Printskrin: TV Pink

Međutim, iako su raskinuli, njih dvoje su ubrzo ponovo našli zajednički jezik i svađu završili poljupcima.

- Ovo je bolesno, ali od sutra da bude normalno sve što smo se dogovorili - rekla mu je Miljana, na šta je on pristao, a onda ga je pitala i za svadbu.

Ovako je sve počelo, a raspravu i pomirenje pogledajte u nastavku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aco

    14. februar 2019 | 20:11

    Već više dana Miljana se svadja, raskida i miri. I tako svaki dan.

  • Grrr

    14. februar 2019 | 16:38

    Patoloski lazov

  • Mara

    14. februar 2019 | 16:26

    Miljana je bolesna nezna kud udara nit zna dali je dosla ili je posla tesko onom samo koje snjom ali i nemoze niko ni biti kad ima problema sama sasobom 😚😗😘😍😎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA