≫ 

"Život te persone me ne interesuje": Prva izjava bivše žene Draganinog muža Siniše

- To što me ta persona spominje mene apsolutno ne interesuje, niti želim da budem deo toga - rekla je Danije Đuković

  • 15

Dragana Mitar već mesecima je u centru medijske pažnje zbog učešća u "Zadruzi". Ono što je od ranije poznato jeste da je modelsica "ušetala" u život svog sadašnjeg supruga Siniše Dragutinovića dok je on bio u braku sa Danijelom Đuković.

Siniša se posle razveo od Danijele, pa se oženio sa Draganom.

- U početku je ta žena ludela, ali je posle shvatila da ne može ništa tu više da se uradi. Ona je bila loš čovek, ucenjivala ga je. Tražila mu je auto, pa onda ga zaje*bava. On da alimentaciju, pa mu traži previše. On se onda iznervira pa ne joj ne da uopšte, pa ga ona ogovara. Šalje mu poruke kako ''pljuje'' njegove pare - pričala je ranije Dragana o Sinišinoj bivšoj ženi.

Dragana Mitar Printskrin: TV Pink

Prema izjavi Danije Đuković, vidi se da očigledno nema dobro mišljenje o Dragani.

- To što me ta persona spominje mene apsolutno ne interesuje, niti želim da budem deo toga. Zaboravite ne mene i moj broj telefona, na moju decu i moju porodicu. Život te persone koja mene spominje mene apsolutno ne interesuje. To me uopšte ne zanima. Ne pada mi na pamet niti nju da tužim jer me spominje, niti bilo kakve izjave da dajem o njoj - rekla je Danijela Đuković za Pink.rs.

VIDEO: Zadruga Specijal: Nedelja ljubavi u kojoj su glavni akteri Kija i Sloba, Luna i Marko ali i mnogi drugi

(Telegraf.rs/izvor: Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • postena zena

    17. februar 2019 | 10:09

    To sto se desava njima desava se itekako i u drugim brakovima. Ono sto meni smeta jeste cinjenica da Dragana prica o postenju, moralu i pravicnosti. Ona je ista kao Luna prosle godina zapravo jos gora posto je rasturila brak u kojem je sinisa imao dvoje dece dok Kija i Sloba nisu imali. Ona je zena koja nista zaradila nije a ponasa se kao da je njive kopala. Novinari bi neku drugu rastrgli ali nju stede. Dragana treba da dluzi kao primer kako neka devojka ne treba da radi u zivotu i braku. Svaka zena treba da radi da bi imala svoj dinar a ne ko Dragana da trpi muza zarad bmwBedno 😂😂😂😂

  • Posteno

    17. februar 2019 | 10:48

    Bravo Danijela ne ponizavaj se sa sponzorusom,

  • DARKO 100%

    16. februar 2019 | 23:49

    Kad sve ovo vidim i cujem oticu u Afrku i naci sebi zenu😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA