≫ 

Socijalna služba došla u Zadrugu zbog malog Željka: Miljana saznala ko ju je prijavio, pa mu javno zapretila! (VIDEO)

- Ako ovako nastave, poslaću joj da je raščepi, gde god je nađu. Nikog ne diram, ne zanima me čovek! - rekla je Kulićeva

  • 29

Sestra Ivana Marinkovića, oca malog Željka, socijalnoj službi navodno je prijavila Miljanu Kulić, zbog čega su socijalni radnici došli u Zadrugu!

- Ne znaju šta će od muke, što živim lepo, što ću napolju tek lepo da živim - rekla je Miljana.

- Šta je taj gospodin meni radi... Poslaću nekog tamo ga ga rasčepi! Ja sam svom detetu sve obezbedila, on nijednu krpicu nije uzeo. Šalje on meni prsten, lance, a detetu ništa, klošar jedan odvratni! Došle dve iz socijalne službe, dva sata smo sedeli i pričali. Ništa mu nisam zabranila, rekla sam mu da može dete da vidi, ali s njim neću da imam nikakav odnos - rekla je Miljana vidno uznemirena.

Miljana Kulić se žali Zorici Marković, Printskrin: TV Pink

- Ako ovako nastave, poslaću joj da je raščepi, gde god je nađu. Nikog ne diram, ne zanima me čovek! - rekla je Kulićeva.

Snimak pogledajte na početku našeg teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    20. februar 2019 | 17:01

    Tesko samo tom detetu ni krivo ni duzno ce odrasti pored majke koja nije normalna i babe takodje. Da je drzave to dete nebi smelo da bude tu, a onaj snimak od pre neko vece dete vristi a miljana histerise,majka koja pusi dnevno 3 kutije cigareta.... nemam ni jednu lepu rec za ove kulicke.

  • mikabg

    20. februar 2019 | 15:51

    Ovoj zeni treba oduzeti dete, jer nema osnovne uslove roditeljske nege, a njeno ponasanje je signal da joj je potrebno lecenje u odgovarajucoj zdravstvenoj ustanovi!?

  • Miroslava J.

    20. februar 2019 | 18:03

    Slazem se sa svim komentarima koji kazu da dete treba pod hitno oduzeti. Miljana definitivno nije kako treba, menja raspolozenje iz minuta u minut. Pa gde su nadlezne sluzbe i psihijatri zar ne vide da je Miljana za lecenje, a i druga Kulicka nije bas cista, mislm u glavi. Spasavajte dete dok se nesto ne desi posle je kasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA