"Uvek se zaljubim u pogrešnu osobu": Luna u suzama pričala o raskidu sa Markom, a onda otkrila da li će se pomiriti (VIDEO)

- Naša ljubav nije bila toliko jaka kada je tri dana svađe sve uništilo. U meni je sve uništeno - rekla je Luna

  • 44

Luna i Marko okončali su svoju emotivnu vezu. Đoganijeva je očajna zbog svega što se desilo, a u Rajskom vrtu progovorila je o raskidu sa Miljkovićem.

- Loše sam. Raskinuli smo definitivno i nećemo više biti zajedno. U mojim slučajevima ljubav nikada nije pobedila, ne verujem u tu rečenicu. Mrzim sebe zato što sam se opet zaljubila i osećam se isto kao što sam se osećala. Uvek se zaljubim u pogrešnu osobu. Naša ljubav nije bila toliko jaka kada je tri dana svađe sve uništilo. U meni je sve uništeno. Danas mi je rekao neke stvari, ja ne mogu da budem sa takvom osobom koja tako misli o meni - rekla je uplakana Luna Drvetu mudrosti i dodala:

- Sa moje strane ljubav postoji, sa njegove ne znam. Zgrozila sam se kada mi je danas rekao da sam ja njegova uteha i da je on tu da zaboravim Slobu. To nije istina. Rekao mi je da ja nisam za ozbiljnu vezu i da sam dete. Proći će sve, ovo je mačji kašalj naspram onoga što sam prošla. Neću mu prva prići, ponašaću se kao da ne postoji - navela je ona.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Luna potpuno izgubila kontrolu zbog Marka, šutirala saksije, lomila kamere:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    1. mart 2019 | 19:50

    Najveci problem je sto si ustvari ti svima pogresna osoba.

  • xxx

    1. mart 2019 | 19:43

    A ti bas moras da se zaljubis??jel to tebi pod obavezno,inace ti u rjjalitiju i nemas nekog smisla!!

  • Jovan

    1. mart 2019 | 19:50

    Ajde beži bre više!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA