≫ 

"Zaslužuješ samo da te je*u i ponižavaju!" Luni u lice sasute najgore uvrede, izbio haos u kući! (VIDEO)

- Voli žene, prihvati to! Ne želi te, prihvati - pokušala je Luna prvo da uvredi Tomu

  • 96

U žestokoj svađi sinoć su se našli Marko Miljković, Luna Đogani i Toma Panić!

Naime, dok je Savo Perović iznosio svoje mišljenje o vezi Lune i Marka, uključio se i Toma koji je ušao ponovo u  raspravu sa njima.

Toma je komentarisao da Miljković nikada nije podržavao, niti poštovao njegove statove, na šta je Đoganijeva odreagovala, te je udarila na Panićevu seksualnu orijentaciju. Pošto je Toma okarakterisao kao "devojku iz fioke", Đoganijeva nije mogla više da mu ćuti, pa mu je žestoko odbrusila.

Luna, Marko i Toma, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Moje mišljenje nisi nikad ni cenio! Prvo si me vređao, sad mi govoriš da se ja je*em. Ponašaš se kao devojke iz fioke, koje je on stavio tamo - vikao je Toma, misleći na Markovu konstataciju vezanu za Doroteu Jovanović i Maju Marinković, da su mu bile samo veze kratkog daha.

- Voli žene, prihvati to! Ne želi te, prihvati - pokušala je Luna da uvredi Tomu.

Ti zaslužuješ samo da te je*u ovde i ponižavaju! - rekao je Toma Luni nakon čega je došlo do žustrije rasprave.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Prvo se brutalno posvađali, a onda se izmirili pod tušem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djogaji

    5. mart 2019 | 22:14

    @Svetlana Mi Djogaji nismo upuceni u Kijine uspehe zato sto nas Kija ne interesuje. Za razliku od vas koji ste upuceni u sve u vezi Lune. Zato vi dolazite ovde da nam na nos nabijate Kijine uspehe i da je reklamirate preko Lune misleci da nama to smeta. Jer u cemu je poenta da Kija bude uspesna ako to nekom tj Djogajima ne smeta jel da? Eh kad bi samo znali koliko nas, ili barem mene boli uvo za Kiju i njene uspehe. Cak sta vise drago mi je jer sve mislim sto je Kija uspesnija to cete i vi biti zadovoljni i ostavicete Lunu na miru ali dzabe sve. Izgleda da vam ni onih 55,4%, ni Kijini silni milioni kamioni i avioni nisu dovoljni da bi Lunu ostavili na miru. Nista ne moze da zasustavi vasu opsednutost Lunom Djogani i da vas vec jednom smiri da odje*ete od nje i gledate svoja posla i svoju Kiju.

  • Mirjana

    5. mart 2019 | 12:43

    I dok naša Kija sinoć prima Oskar i doživljava ovacije u B. Luci, Luna se i dalje ljulja na stolici u WC-u! Karma je čudo!

  • Srbija

    5. mart 2019 | 16:37

    Dajte ORDEN liku koji će voditi LJUBAV sa LJULJETOM! BOŽE POMOZI MU za ŽELUDAC!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA