≫ 

Evo šta je sa Miljaninim sinom nakon što je ona sa ljubavnikom pobegla iz Zadruge!

Miljana je sa Zolom odlučila da napusti rijaliti, a svog sina Željka je ostavila u Zadruzi

  • 36

Miljana Kulić ove noći sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom samoinicijativno je napustila Zadrugu i svog sina Željka ostavila majci Mariji.

Nakon ovoga stiglo je pismo Velikog šefa o njenoj i Zolinoj diskvalifikaciji, a njih dvoje će morati da plate kaznu od po 50.000 evra.

Miljana i Zola, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Podsećamo, Miljana je svojevremeno pričala da u rijaliti ulazi isključivo zbog svog sina Željka kojem želi da obezbedi bolju budućnost, pa je ovim postupkom sve ostavila u čudu.

Inače, Miljan je sinoć nakon saznanja da nema toliku podršku publike nagovarala Zolu da zajedno pobegnu iz rijalitija, a pritom nijednog trenutka nije ni pomislila na rođeno dete, koje je i ostavila u rijalitiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oooooooooooooo

    11. mart 2019 | 23:53

    E SADA CENTAR ZA SOCIJALNI RAD BI TREBALO DA JOJ ODUZME DETE !! A ŠTA JE SA MARIJOM ?

  • Poison

    11. mart 2019 | 23:40

    Ova je luda 100%. Zao mi onog deteta sa takvom majkom. Nije ovo prvi put da bezi al je valjda nece vise vracati da nas lazu kao imala zadatak i druge fore. Bolje da joj srede sobu u Lazi.

  • Cica S

    11. mart 2019 | 23:37

    Milila sam da je Zola pametniji, al Miljana je uspela sa ga nagovori..Al kao sto sam vec pisala,nece placati penale,vec ce uci u sledecu Zadrugu sa prebiju dug, a mozda vec i u ovu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA