≫ 

Ja te ne zovem "slatkišu"! Marko našao čestitku sa srcem, izgoreo od ljubomore, Luna lila suze, a onda pronašla Slobine reči na papiru! (VIDEO)

- Kakva teorija zavere! - razbesnela se Luna kada je našla ispisane Slobine reči

  • 14

Luna i Marko posvađali su se tokom popodneva zbog rođendanske čestitke koju je blogerka dobila za rođendan, na kojoj je bilo nacrtano srce, zbog čega je Miljković ljubomorisao misleći da je to dobila od drugog muškarca.

Luna se iznervirala što joj Marko ne veruje, plakala je, a onda se i posvađala sa Miljkovićem.

- Takvim ponašanjem samo pogoršavaš stvari. Je l' možeš da se malo dozoveš pameti, ne tako da mi bečiš oči, nego da normalno razgovaraš sa mnom?!

- Da da sam sumnjala u tebe, ti bi mene oterao u pm...ali, ja sam debil!

Luna plače i ne može da nađe čestitku koja je razbesnela Marka/ Printskrin: TV Pink

- Kao prvo, ja te ne zovem "slatkišu"... Našao sam to tamo gde ti je šminka i nakit, kao da je sklonjeno, da ja ne treba da vidim - govorio je Marko.

- Ja to srce nisam ni videla. Jelena Krunić mi je spremala te stvari - objašnjavala je Luna ljutito.

- Milion nekih stvari, milion slučajnosti u jednom trenutku... Ok, verujem ti, i šta je sad problem? - pitao je Marko, a Luna se sve vreme šminkala.

- Opet nepričanje par dana, opet bleja, opet prevrćeš očima.... Vidiš kakva si - nastavio je Marko posle nekoliko minuta.

Luna našla Slobine reči na papiru... Printskrin: TV Pink

- Plakala sam do pre pet minuta, nisam ti ja robot - besnela je Luna.

- Sad sam ti ja kriva što si ti sumnjao u mene?! Prestani da mi prebacuješ više! Sad se dr*aš na mene što nisam raspoložena?! - vikala je, a da stvar bude još gora, kasnije je naišla na još jedno "iznenađenje".

Pogledajte i snimak na kojem Luna traži čestitku, a potom nailazi na reči koje je izgovarao Sloba Radanović, a koje su joj fanovi ispisali:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😴😎🤐

    23. mart 2019 | 20:17

    Sta se on pravi lud??? Pa nije usao u vezu sa casnom sestrom vec sa Lunom Djo. Sad nek igra i cuti jer opet ode skodica.

  • Grobar Mne

    23. mart 2019 | 19:43

    Dobila je porciju sexa i sad moze da pravi scene..inače kad joj bude bio potreban opet sex,pomiriće se ona.

  • www

    23. mart 2019 | 20:55

    hahahhaha lunu ocima ne mogu da vidim, ali kad nesto ovako procitam priznajem da uzivam zbog Slobe Ra, cisto da ne pomisli da je nezamenljiv i jedina stvar koju je Luna bolje uadila od Kije je odnos prema njemu. To joj je jedino bolje dok je ziva zivotom, nipocemu drugom ne moze da joj pridje i nikada nece moci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA