≫ 

Lunin bivši za nekoliko sati ulazi u Zadrugu!

Luna i Marko ne slute da blogerkin bivši, koji je danima tema njihovih razgovora, večeras ulazi u rijaliti

  • 58
Luna Đogani i Marko Miljković, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

U Zadruzi nastao je opšti haos kada je Luna Đogani priznala da je nakon raskida sa Slobodanom Radanovićem bila u kombinaciji sa Nenadom Marinkovićem Gastozom., a kako je istakla u pitanju nije bila veza, već "samo seks".

Marko je tada Luni rekao da sa Nenadom neće moći da se druži po izlasku iz Zadruge, ali njihov susret sada je bliži nego ikada, jer Gastoz uskoro ulazi u Zadrugu!

Naime, Gatoz i Jasna Milenković Jami biće specijalni gosti koji će ovog utorka zabavljati zadrugare i atmosferu dovesti do usijanja. Doduše, veliko je pitanje kako će Luna i Marko reagovati, te da li će Đoganijeva smeti da se pozdravi sa bivšim seksualnim partnerom, ili ne.

Luna Đogani i Nenad Mrainković Gastoz, Foto: Instagram/luna_djogani

VIDEO: Luna zapenila na Marka zato što je bacio oko na jednu zadrugarku

VIDEO:  Marko ljubomoran na Gastoza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica S

    26. mart 2019 | 13:05

    Ako su hteli da vide reakciju i ponasanje Lunino, onda treba i drugima uvoditi bivse, pa da se i oni pokazu..Zasto se samo toliko prati sve sta Luna radi, kaze, imaju i drugi razne situacije, ali su izgleda manje bitne. A iz kog razloga. ?! A fan nisam niciji, zato i vidim realno.

  • V@@

    26. mart 2019 | 19:46

    Izvinite, vi sto kazete da je cela nacija podrzava..koga bre?zbog cega?ko je ona uopsta?sta je pokazala? jel je mozda rekla nesto pametno u poslednje vreme🤔sigurno moze da bude primer mladima 🤦‍♀️🤦‍♀️

  • Marko

    26. mart 2019 | 19:55

    Dosta bre više sa Lunom Đogaj.Dosta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA