≫ 

Miki se vratio u Zadrugu, izvukao Suzanu u dvorište, a onda joj je pomenuo Nadeždu (VIDEO)

Pčelar i pevačica pričali su preko sat vremena o svom odnosu

  • 18

Miki Đuričić nakon kratkotrajnog odsustva vratio u "Zadrugu", a nedugo zatim popričao je sa Suzanom Perović o svom odnosu. Pčelar je otvorio dušu i rekao da je pevačici da može da opravda poteze u rijalitiju koja je ona napravila, a koji se njemu nisu ni malo dopali.

- Vrlo dobro da pazimo, i ti i ja šta pričamo i pred kome pričamo. Ne treba tebe da pogađa šta ja radim, ne treba mene da pogađa šta ti radiš. Radi šta hoćeš. Pričaj sa Stanijom, i sa Nadeždom... Ja sam tebi zamerio i za Nedeždu. Meni je malo bolesno... Ti na afteru kod Stanije naručuješ Nadeždi pesmu "Lepi moj" - rekao je Miki.

- Nije to za tebe - rekla je Suzana.

- Nego za koga - pitao je Miki.

Suzana Perović i Miki Đuričić Printskrin: TV Pink

- Za mog sina - rekla je kratko Suzana.

- Opet je bolesno da ti Nadežda peva. To je bolesno. Posle svega, ti sa njom imaš kao... Distanca. Ta žena je rekla to što je rekla. Ja sam je polio. Ja sa njom nisam ušao u sukob zbog tebe... Ovo je test, ako za tri meseca ne izgradimo drugarski odnos, ako se jednom posvađamo, nema više komunikacije. Da poštujemo jedno drugo, ništa više - rekao je Miki.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Očajna Suzana doziva Mikija da se vrati:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    27. mart 2019 | 11:48

    Sramota.Ulazi i izlazi kada hoće.Spava gde hoće.Zašto?Nabubao malo istorije,muzike,...mlati godinama, po jedno te istom.

  • Beograd 🥰

    27. mart 2019 | 12:33

    Može li neko da mi objasni kako ova baba Guzana može imati 52 godine ako je 1962.godište?Po kom računanju?Baka laže za medalju

  • DRAGICA I LUKA

    27. mart 2019 | 11:54

    SIROVINA.LAŽE,MAŽE,UDARA,PROSIPA,HISTERIŠE,....ONU NOSINU TRESE GDE STIGNE,....JADNO JE ŠTA SE U SRBIJI GLEDA.ŠTA SERVIRATE OVOM NARODU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA