≫ 

Stanija odvela Gastoza u sobu, Luna pobelela od muke kad ih je ugledala zajedno! (VIDEO)

Luni je bilo vidno krivo što vidi Staniju i Gastoza zajedno

  • 33

Stanija Dobrojević upitala je Nenada Marinkovića Gastoza da li želi da mu pokaže kuću i imanje, što je on oberučke prihvatio.

- Kako je namazana ova Stanija! Odmah, kao, ona njemu da pokaže... (smeh) - zezala se Jovana Tomić Matora, bliska Gastozova drugarica.

Iz dnevne sobe u kojoj je bila žurka ušli su u spavaću u kojoj su ležali Luna Đogani i Marko Miljković, a kada je Gastozova bivša videla njih dvoje zajedno u sobi, kako se smeškaju, kiselo se nasmejala, a uprkos nasilnom osmehu nije uspela da sakrije koliko joj je krivo što to vidi.

U tom momentu Jami je pevala pesmu "Da l' ona zna", a Luna se obratila Marku rečima: "Ja sam ona koja ostavlja, dečko!"

Podsetimo, Luna je pre dva dana Marku ljubomorisala zbog Stanije, a sada kada ju je videla i sa Gastozom sigurno joj neće biti omiljena ukućanka.

VIDEO: Gastoz ušao u Zadrugu, Lunina reakcija HAOS! Prvo prebledela, a onda...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    27. mart 2019 | 13:36

    Bubuljicavi bilbord nije znao gde se nalazi sinoc...levo,desno,nisam na zurci,jesam na zurci, ...samo jos momcima iz obezbedjenja nije objasnila da li je ili nije na zurci...cak i nama gledocima nije jasno da li je bila ili nije...

  • joca

    27. mart 2019 | 11:49

    Kako je ova matora stanija pokvarena. Šta je mislila da će Luna napraviti scenu kada je vidi sa Gastozom. Lunči je fenomenatlno odreagovala. Ispoštovala je svog dečka što je i normalno. Gastoz je bio prijatelj, desilo se nešto što nije ni malo prijateljski i šta sada, trebala je da se popi.a po Marku? Odlično se ponašala, pokazala je da joj nije svejedno, a isto tako uspela je da se iskontroliše. Svi su očekivali burnu Luninu reakciju.

  • vesna

    27. mart 2019 | 13:10

    Ja koliko znam nju su ostavljali. Za Marka sve najgore, toliko se folira samo radi rijalitija jer uz Lunu zna da ce uvek biti desavanja jer je ona do sada mnogo toga z......!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA