"Ne može tako!" Pušten klip na kojem Marko odmerava Stanijinu guzu u miniću, Luna ga pokopala, a njemu niko nije poverovao! (VIDEO)

- Nisam ja ovo prvi put videla! - prvo je što je Luna rekla nakon što je videla kako njen dečko gleda Staniju dok leži sa njom u krevetu

  • 26

Nakon što je pušten klip Lune i Marka na kojem se vidi kako Miljković pogledom prati Stanijinu guzu dok je prolazila pored njih, Đoganijevoj nije bilo svejedno.

- Miki, ležiš pored Suzane i prolazi devojka i ti ovako... - dobacila je prvo Luna Mikiju dok je išao snimak, a Đuričić je na to rekao kako "svaki muškarac gleda u svaku žensku zadnjicu".

- Nisam ja ovo prvi put videla. Generalno, nisam napolju devojka koja ljubomoriše. Ja volim da me poštuje muškarac kad je pored mene, da ne gleda u tuđa du*eta kad sam ja tu, kad ja nisam tu neka radi šta hoće. Kad je pored mene, ne može tako da se ponaša! To je za mene nepoštovanje! Da ja ležim pored njega, da prolazi devojka koja top izgleda (ja uvek kažem top), a on ovako - demonstrirala je Luna Markov pogled.

Stanija je prolazila, Marko ju je odmeravao/ Printskrin: TV Pink

- Možda on to radi nesvesno, ali meni je to ružno. On priča sa mnom i onda totalno izgubi pogled. Eto, postoji klip na kojem se vidi da on to radi - objasnila je Luna i dodala kako ne želi da se svađa i, ako on tako želi, neka bude "da se istripovala".

Luna gleda njen i Markov klip/ Printskrin: TV Pink

- Uopšte nisam imao pojma o čemu se radi. Nije bilo ništa da sam odlepio ili da baš gledam u nju, mene Stanija u tom smislu ne interesuje, sad imam Lunu. Prođu i muškarci, pa preletim pogledom. Ja nju bukvalno nisam ni video - prokomentarisao je Marko.

- Ne znam  Verovatno mu se ne dopada njegova devojka, pa gleda druge - prokomentarisala je Marija Kulić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rule

    29. mart 2019 | 13:06

    Stanija veoma zrelo komentarise za razliku od ove mucenice Lune, koja se pogubi jer laze. Bas je nesrecna, posle Zadruge ce se jos vise razocarati u ljubav. Ovaj Marko je prefrgani kompleksas

  • Maki

    29. mart 2019 | 12:48

    Pa gde ce vam dusa pobogu? Zasto vam je Luna kriva? Ne brini Luna svi mi Srbi i pravoslavci smo uz tebe šampionke naša.. Prosto ti se divimo,izdrzi jos malo. Ps. HEJTERI koji sad pljuju po tebi znaj da glasaju za tebe 😘

  • Naki

    29. mart 2019 | 13:39

    Kako je samo prodala Gastozza....nema nikakve moralne kodekse...užasna je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA