≫ 

"Bio sam uz tebe kad te je Čabarkapa tukao, a vi ste mi se us*ali u život!" David doživeo nervni slom, urlao na Aleksandru, a onda uletelo obezbeđenje! (VIDEO)

 ≫ 

- Bio sam uz tebe sve vreme, kada te Čabarkapa tukao. Sve sam sada izgubio, u Ameriku ne mogu, a ceo život sam to čekao - urlao je David

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika EL...
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Aja

    05. april 2019 | 20:47

    David pocinje da shvata da mu izmice pobeda pa ludi od bola za parama! Koji folirant a Aleks se lepo oporavlja od soka sta je dozivela od njega.Nicija ne gori do zore...

  • mama

    05. april 2019 | 18:24

    @ hmmm retko Sam u zivotu gesno protumacila Ali to ce sve izaci na videlo

  • mama

    05. april 2019 | 16:09

    Hej ne kopiras sta. Se desava u Zadruzi 2 .David je rekao kad je usao da ce on sat da igra igru prvo. Je pokusao sa Lunom brzo su i otkril a mica kreator svega. Jer mu je sigurnije sa Anom a uvideo da David laka roba jer se pravio kako je on tako fin a Aleksandru je nagovrao da se svadja sa ljudima da bi je izbacio nagovaraoje je da izadu kao obadvoje pa da ona prva pa ce on za njom.A. Ana je usla i odma po nagovoru mice i mikija Ana izjavila da se kao svidj David ba se Aleksandra iznervira i da raskine . Ima snimak u kuhinji kad su se raspravljale Aleksandra I Ana . Aleksandra joj je rekla nigde te nema zato to pricas da ti David svidja on je zauzet Anin odgovor je e videces ima vremena. Svi su ucesovali da izbace Aleksandru Mina je to bestod uradila. David je hteo da ostane jer je vec je pre izbacivanja Aleksandre se dogovarao sa Anom da se kao svidjaju jedno drugom David laze Anu a Ana Davida to je Aleksandra videla snimke kad je izasla .to zna i Davidova majka sve o tome i zato je se Aleksandra vratila dato razjasni Ali David ne kopira da ga Ana laze samo da ostane do kraja .Tako i David samo sto on nezna Aninu laz hahhhhhhhaaaaaaaaaa to ceDavid uvideti kad izadje naplje haaaaa glup covek umislijo zezne Aleksandru a Ono Sam sebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA