≫ 

"Bio sam uz tebe kad te je Čabarkapa tukao, a vi ste mi se us*ali u život!" David doživeo nervni slom, urlao na Aleksandru, a onda uletelo obezbeđenje! (VIDEO)

- Bio sam uz tebe sve vreme, kada te Čabarkapa tukao. Sve sam sada izgubio, u Ameriku ne mogu, a ceo život sam to čekao - urlao je David

  • 25

Prošle noći zadrugari su kao i svakog četvrtka gledali snimke, a prvi snimak koji je pušten podigao je veliku prašinu.

Na njemu se čuje kako Ana komentariše kako će ostaviti Huga, svog psa, u Veterniku zbog socijalne službe, aludirajući na Aleksandrinu kćerku Magdalenu.

David i Aleksandra Printskrin: Dailymotion

Ovaj njen postupak svi su osudili, a Zorica Markoić je imala potrebu da kaže nešto Davidu, te je zatražila da objasni zašto je na takav način ostavio Aleksandru, a da sa njom nije ni raskinuo.

Zorica, Printskrin: Dailymotion

- Svi mi prihvatamo tvoju priču da te gušila i to se videlo, ali ne možeš nekoga tako napustiti preko noći, ne ide tako kako si ti to uradio - rekla mu je Zorica Marković i tražila da objasni zašto je sve tako uradio.

- Nikad nije znala da začepi, svuda je bitna i nikada nije htela da se promeni. Sve radi zarad para, pre dve godine kada sam dobio vizu za Ameriku, ja sam završavao sve kada je imala ovu tuču sa Čabarkapom. Ja sam završavao, trpeo, sve sam ja. Vi ste mi se us*rali u život - urlao je David, a onda nastavio da se ispoveda.

David, Printskrin: Dailymotion

- Majku si vređala, nazvala je k*rvom. Ti da si bila pametna otišla bi iz moje kuće. Bio sam uz tebe sve vreme, kada te Čabarkapa tukao. Sve sam sada izgubio, u Ameriku ne mogu, a ceo život sam to čekao. Sve sam izgubio, hteo sam da odem u Ameriku, ona nije htela sve zbog nje je ovako. Bio sam za nju tu u svakom momentu - urlao je David na ivici suza, a onda je na kraju i izašao napolje jer nije mogao da izdrži. Napolju se rasplakoao.

- Hajde ćuti i prestani da se foliraš Davide - rekla je Aleksandra i tim rečima dovela Davida do nervnog sloma.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nea

    5. april 2019 | 15:53

    Ana je toliko bezobrazna, zlo joj se vidi na licu a pogotovo u ocima! Gadi mi se, fuj. Poseban je slucaj ovaj GEJvid, dakle put pod noge i na lijecenje! Bilo gdje pa i u metropolu Ivanjicu.

  • Mara

    5. april 2019 | 11:02

    Davide budi musko udari rukom o sto i budi jak i nedaj nikome date pravi budalom radi ono sto tebi odgovara i sto tcini sretnim kad obolis niko te nece pogledati svi ce tebi okrenuti ledja narocito suboticka ona je stobom iz interesa samo dabi bila zasticena od cabarkape ona tebe nevoli date voli nebi ti pravila probleme i sikirala te pvidis i sam sthoce nisi valjda znas citati izmedju redova enjoj mamica ljubura nek ona njoj trazi momka 😄😃🤣😂😁😀odaaaaee

  • EL...

    5. april 2019 | 11:16

    Davide ne pravi od sebe žrtvu i ostani kod teme , po čemu je Aleksandra kriva zbog poništenja tvoje vize ? Radio si na crno , gleda se na televizij , čita se po novinama , neko je pozvao Američki konzulat , ili je neko iz konzulata slučajno pročitao i šta ima da kriviš bilo koga ? Kur*io si se da ćeš ići u Ivanjicu i ručkati iz Huginih činija , prijatno i ćuti ! Kad je Sandra dobila batine , ti si bio u Americi i vrteo se oko šipke ! Šta si ti njoj tu pomogao ? Tvoja majka ne podrzava ovu vezu , osim Mngosa ! Da sam na Biljaninom mestu , i Mngosa nasilnika bi isterala , nek de i on u Ivanjicu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA