≫ 

Luna priznala Marku da su joj fanovi platili kiriju za stan u kojem je trebalo da živi sa Slobom! (VIDEO)

- To je jedino što sam prihvatila - ispričala je Luna Marku dok su ćaskali o obožavaocima

  • 62

Luna Đogani i Marko Miljković pričali su o fanovima koji ih podržavaju tokom rijalitija, i to sve dok su ležali u krevetu u spavaćoj sobi.

Dok je Marko pričao kako su mu fanovi uvek slali poklone, Luna je otkrila kako su njoj i Slobi Radanoviću nakon Zadruge 1 fanovi želeli da plate kiriju za stan.

- Meni su jedino što sam prihvatila jeste to što su oni hteli da meni i Slobi iznajme stan i da nam oni plaćaju. Međutim, pošto smo mi raskinuli, ja kad sam izabrala ovaj svoj stan, prvu tu kiriju su platili - objasnila je Luna.

Luna i Sloba u Zadruzi 1/ Pritnskrin: TV Pink

- Pošto smo mi stalmno kukali kako hoćemo da iznajmimo stan, oni su to, eto, hteli - dodala je Luna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    9. april 2019 | 09:56

    Ali najjace je sto je ona Slobu ubedjivala da im je Anabela kupila stan.

  • Grobar Mne

    9. april 2019 | 11:51

    Haha..lažljivi Djogani.Pa reče li tvoja mamica da vam je ona stan iznajmila kada izadjete?Fuj za tvoje fanove kako ih zovete vi u rijalitiju kada posle svega mogu da te podržavaju.A vidi neka ti i sa Markom jedan iznajme i nek placaju kiriju..Pa u Zadruzi 3 ti ces opet nekoga pronaci pa ooet fanovi,pa stan..pa placanje rate.I tako dok ne obezbijediš za cijelu porodicu po jedan stan.

  • Upsiii

    9. april 2019 | 11:27

    Imajul ti fanovi mozga,cuj placaju kiriju,ljetovanje kupuju gardarobu,a tolko pokrenuto humanitarni akcija za dijecu,neka tu uplate Bog dai vidi a ne ovim klosarima sto se samo svadjaju I oce hljeba bez motike,a daje narod pametan nebi niko glaso pada vidimo dalibi bilo rijalitija....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA