≫ 

"Uopšte nije na mestu to što sam joj rekao": Marko prokomentarisao snimak kada je raskinuo sa Lunom, pa se javno izvinio Đoganijevoj (VIDEO)

- Bio sam i hladan, ali to je moja priroda - rekao je di-džej iz Brusa

  • 19

Marko Miljković "preživeo" je ovonedeljne nominacije, budući da je umesto njega za izbacivanje nominovana Stanija Dobrojević. Di-džej iz Brusa se tokom obraćanja zadrugarima osvnuo na snimak gde se vidi kako je raskinuo sa Lunom Đogani, kojoj je, kao što je poznato, na kraju dao još jednu šansu.

Marko se na kraju i izvinio javno svojoj devojci.

- Dosta njih se osvrnulo na taj klip koji smo gledali sinoć kada sam ja bio malo grublji prema Luni. Uopšte nije na mestu to što sam joj rekao, ali jesam bio grub jer sam osetio potrebu. Kada sam video da ona ni u jednom trenutku nije mene nešto okarakterisala loše kao gada, kakav sam i bio. Bio sam i hladan, ali to je moja priroda. Samo je suze ronila, nažalost. Ja sam odlučio da nam dam, a ne da joj dam još jednu šansu. Što se tiče klipa, to je neko moje mišljenje. Znam da me dosta ljudi osudilo i znam da sam ispao gad, ako slučajno nekad u budućnosti se desi da raskinemo, ja ću sigurno biti gad, razlog neću da vam otkrijem, jer mislim da tako treba - rekao je Marko Miljković.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Luna seks sa Markom platila 2.500 evra:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tasa

    12. april 2019 | 22:30

    Sve dogivoreno. Luna je spremna na sve. Ne zna da nema podrsku naroda. Narod je ne voli zbog lazi, foliranja i sexa. Rasturila je brak vec pre pocetka rijalitia. Rece iznajmili smo stan, cim smo usli u rijaliti. Placali fanovi. Znaci Djogaj, sve isplanirao, cak sex predd ocima zene. I uspeli su, ali ne i da ga zgrabe. I sta reci? Posle vidosmo. Cim izadje iz rijaliti...evo Gastoza, evo Mladena. Evo i Marka. Sve isti, samo ovde nema potrebe da se trudi. Nema zene. Ali zato VOLI PONIZENJA. ISPADE ZRTVA, ALI NIJE TO NISTA, U ODNOSU STA DOBIVAA. SEX SVAKOG DANA I OCEKIVANU POBEDU. ALI POBEDA CE JOJ I OVE GODINE IZMACI. NAROD SRBIJE NECE GLASATI ZA.NEMORAL, LAZI I GLUMLJENJE ZRTVE. POBEDNIK CE BITI, IPAK NEKO KO JE KOLIKO TOLIKO MORALAN, I OBRAZOVAN.

  • Jole

    12. april 2019 | 22:14

    Miljkovicu, spao si na najnize grane. Gore nisi mogao da izaberes.

  • mix

    12. april 2019 | 20:29

    sve sve ali ona njena tuzna tupa faca dok ponavlja reci paralelno sa snimkom, teska podmuklusa, ajmo aplauz za manipulatorku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA