≫ 

"Ne mislim da je pala nisko što je sa Markom": Sloba progovorio o vezi Lune i Miljkovića

- Ja ne mislim da je loša devojka, to je bitno - rekao je Sloba

Luna Đogani već uveliko uživa u vezi sa Markom Miljkovićem. Onjihovoj romansi progovorio je bivši dečko modne blogerke Sloba Radanović.

- Ne mislim da sam sastavni deo njenog života. Ona može da kaže šta god želi, ja stojim iza svega što sam uradio. Ja stanem iza svakog svog postupka, i da sam najgori na svetu, ja sam to uradio, priznao sam. Svi nešto balansiraju, tako da... Ne mislim da je pala nisko što je sa Markom, to je zatvoreni prostor i sve je moguće, nemam na čemu da joj zamerim. Ako im je lepo, želim im svu sreću u životu - rekao je Sloba za Pink.rs i dodao:

- Nisam promenio mišljenje, jednostavno... Ja sam prestao da bilo šta komentarišem o njoj. Ja ne mislim da je loša devojka, to je bitno. Moji roditelji prate Zadrugu, ali opušteno, samo kad ih nešto zanima. Navikli su da me ljudi pominju, ja im samo govorim da bespotrebno sebi kidaju živce. Pre je bio haos. Što se tiče Lune, ravnodušni su. Oni mene podržavaju u odluci, nije im žao što nisam sa njom - naveo je pevač.

VIDEO: Sloba: Oni koji kritikuju Daru rade i gore stvari, ja je podržavam:

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    13. april 2019 | 12:46

    Vi niste gledali snimke kada Marko " ostavlja " Lunu?? ?? Pa ona je prevarant i lazov, paralelno sa klipom izgovara nauceni tekst blama. Ljigava razvratnica i ona i glumac Marko. Sramota njihova a i vasa kad to kraj ociju ne vidite. I kod vas vazi- vjeruj meni a ne ocima svojim!

  • Nešo

    13. april 2019 | 11:15

    Nikada nebih niti podržavam postupke Slobe prema prelepoj Kiji,ali isto tako mislim da treba da slavi drugi rođendan kada se rešio Lunjare i njene porodice!

  • Ali

    13. april 2019 | 13:59

    Priča je dobila na težini u momentu Kijinog ulaska i njenog cool ponašanja sve do kraja. Imala je jedan ispad i to je to.Luna po meni nije bila popularna osoba. Nisam znala ni za Slobu. Imaju sad Sandru priča je opet interesantna,ali Sandra nema harizmu i intelekt Kije Kockar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA