≫ 

"Ne mogu da izdržim! Tresem se, kriziram!" Luna histerisala zbog Marka i Brendona, urlala i plakala kad je shvatila šta su joj uradili! (VIDEO)

- Ne mogu da živim tako, ja sam ovisnik! - vikala je Luna nakon što je demonstrativno izašla iz sobe

  • 53

Nakon što je Luna urlala na Brendona i vikala na svog dečka Marka što joj nije kupio slatkiše, histerisala je u pabu i govorila kako krizira.

- Najosnovnije stvari ti je rekao da mi kupiš, jesi toliko retardiran?! Cigare i kafa su uvek preče od moje hrane i onoga što želim da jedem! - vikala je Luna kada je shvatila da je Marko dobio ono što je tražio, a ona je ostala bez svojih slatkiša.

Luna Đogani viče na Brendona i Marka/ Printskrin: TV Pink

Nakon toga je histerisala u pabu, gde je vikala kako se trese, jer je ovisnik o slatkišima.

- Željna sam slatkiša, ne mogu da živim tako, ja sam ovisnik, potrebno mi je bar jednom dnevno nešto slatko da pojedem! Ja nemam ništa nikad, zato što moj dečko kupuje cigare i kafu!

- Ne mogu više da izdržim! Tresem se! Barem jednu kockicu čokolade, bilo bi mi dovoljno! Ubiću nekoga, razvaliću nekoga! Kriziram! - vikala je Luna.

- Dve godine ovde gladujem! Je*em ti rijaliti i sve ti je*em! - plakala je Luna govoreći kako želi da bude sama.

- Ja sam u prošlom rijalitiju smršala 10 kilograma! Imam traume od toga da smršam! Ne želim opet to! - kukala je Luna, a nekoliko učesnica Zadruge ponudilo joj je svoje slatkiše, koje je prvo odbila, a onda prihvatila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    15. april 2019 | 20:41

    Histerična Luna sa uličarskim rečnikom! To čudo da pobedi? BRUKA!

  • Dragana

    15. april 2019 | 20:39

    Sta da kazu Stanija ili Pavle koji od pocetka dobijaju uglavnom najmanji ili su bez budzeta. A ona dobija samo velike bedzete u 95% slucajeva....Bezobrazna i bahata za sve pare!!!

  • Veljko

    15. april 2019 | 21:18

    Sad procirah..i smejao se, do besvesti. Toliko je providna, da je za neverovati. Ona vise nije SVOJA. Zaigrala se zesce. Jede joj se slatko, i to drama. Da nije kuci navikla? Pa ima neko ko zna, ega je bila zeljna. Koji slatkisi, koje gluposti. KADAR. MIKI.CE NJOJ DATI. MIKI KOJI.JE IZGUBIO GLASACE, BAS ZBOG NJE. E MIKI...MIKI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA