Muk u Imaginarijumu: Veliki šef poslao pismo i smanjio nagradni fond Zadruge! (VIDEO)

- Zbog nepoštovanja doneli smo odluku da fond nagrada bude umanjen - pisalo je u pismu

  • 11
Vođa čita pismo Velikog šefa, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Zadrugari su prethodnih meseci kršili mnoga pravila u Zadruzi, neki namerno - neki ne, dok je Veliki šef tolerisao neodgovorno ponašanje rijaliti učesnika.

Međutim, stiglo je pismo na adresu Bele kuće, neki takmičari su kažnjeni nedeljnim honorarom, a krajnja sankcija za sve učesnike je potpuno šokirala.

- Zadrugari, doneli smo odluku da Ljuba bude kažnjena nedeljnim honorarom zbog toga što je opalila šamar Lazaru. Prevršili ste svaku meru, ne obazirete se na to što smo vas nekoliko puta opomenuli da nosite bubice. Higijena u Beloj kući je na sramotnom nivou, a šaputanje se nastavlja, iako znate da je i to zabranjeno. Iako je izričito rečeno da u toku sastanaka može izlaziti samo po jedan, vi ni to pravilo ne poštujete. Pisma može čitati samo vođa, a jutros su čitali svi - pisalo je u pismu, a zbog smanjena nagradnog fonda rijaliti učesnici odreagovali su u čudu i neverici.

Zadrugari pažljivo slušaju dok Ša čita pismo, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Zbog nepoštovanja doneli smo odluku da fond nagrada bude umanjen. Danas ćemo još jedan automobil izvesti iz "Zadruge". Verujemo da vam je jasno da imate mnogo razloga za porodični sastanak. Kažite šta vam smeta i čije ponašanje je doprinelo da se fond nagrada smanji. Važno je da sve nedoumice rešite kako bi Zadruga mogla da funkcioniše. Do sada se mnogo puta pokazalo da upravo zato što svoj stav ne iznosite pred svima i ne razrešite probleme pred svima, dolazi do lošeg funkcionisanja. Odmah održite sastanak i rešite sve što se u proteklih nekoliko dana dešavalo. Juče smo svi gledali kako ste vođi obećali da ćete srediti Zadrugu, a odmah ste se vratili na bazen kako bi se sunčali. To pokazuje da vođa nema autoritet. Za kraj, šaljemo Bori i Banetu za prošlonedeljnu emisiju 300 dinara, a za ovu će dobiti po 1000 dinara - pislao je u pismu Velikog šefa.

Nagradni fond je manji za jedan automobil, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kako su zadrugari reagovali na sankcije Velikog šefa pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dno

    17. april 2019 | 19:14

    Imena, imena! Ko je taj koji je direktno uticao svojim postupcima na odluku? Kupacice? Ne! Luna koja non stop ustaje, sad je tamo, sad ovamo, seta, ide u spavaonicu, sasaptava se, dogovara sa Markom, lezi na klupi u live programu, spava za stolom ? David i Ana koji i dalje zajedno ulaze u wc, sapucu, sakrivaju rukom lice... Miki koji seta oko stola kad hoce i koliko hoce, ne postuje nikoga! Necu dalje ali smo sve vidjeli!

  • Tuuugaaa

    17. april 2019 | 18:31

    Joooj pa zasto??? Bas su divni. Svako pravilo ispostuju - 105%, trude se u igrama-95%, prisustvuju sastancima -73%. Ne spavaju, drze higijenu i licnu i domacinstva ( narocito Lunci i Ana). Pokazuju visok stepen obrazovanja, domaceg vaspitanja, opste kulture. Ni jednu granicu normalnog nisu presli.... Zasluzili su da po izlasku oni produkciji plate sve ono sto su polupali i unistili, a ne da dobiju nagradu. Prijatno vece!

  • Sasa

    17. april 2019 | 20:02

    Ovaj sou je izgubio smisao,kad su pojedinci postali povlasceni...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA