Stanijina najveća suparnica najavila ulazak u Zadrugu, pa žestoko oplela po Dobrojevićevoj: Planiram da je gazim!

- Stanojka sve radi za kamere, pa čak i lažno plače. Potvrđujem da je veliki folirant - kaže pevačica

  • 21

Stanija Dobrojević i Jasmina Medenica svojevremeno su zajedno učestvovale u "Farmi 6", nakon čega su u javnosti ostale upamćene kao najveće rijaliti suparnice.

Međutim, Jasmina je najavila da bi uskoro mogla da uđe u Zadrugu, a kako kaže ako se ponovo sretne sa Stanijom u rijalitiju prema njoj ni malo neće biti blaga.

Jasmina Medenica, Foto: TV Pink

- Posle "Farme 6" sam shvatila koliko meni Stanija nije bila prijatelj. Ona je osoba koja svakome u rijalitiju na kraju zabije nož u leđa. Maja, Marijana i Aleksandra misle da im je Stanija drugarica, ali daleko je od toga. Ona se sa njima druži jer niko drugi ne želi nju u svom društvu. Dosta mi je njenih laži i prevara i glume. Ona glumi lažne suze, i to se vidi. Stanojka sve radi za kamere, pa čak i lažno plače. Potvrđujem da je veliki folirant. Njeni fanovi su prešli u moju grupu. Velike su šanse da ću ući u Zadrugu. Mislim da će Stanija da se obraduje kada vidi da ja ulazim, ali ja planiram da je gazim, i gazim sve vreme - rekla je Jasmina Medenica za portal Republika.

VIDEO: Stanija i Luna žestoko zaratile, Đoganijeva pomenula i Slobu i Gastoza, umešali se svi i napravili haos!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivona

    20. april 2019 | 20:35

    Ahahaha kaze presli Stanijini fanovi u njenu grupu hahahaha. Koja je ovo pacenica hoce u Zadrugu a preko koga drugog nego preko Stanije.

  • INA

    20. april 2019 | 20:08

    Bravo Jasmina, dobro se secamo sta je radila na Farmi ,to moralno nevinasce. Gadi mi se njena vec vidjena jeftina gluma.

  • Magdalena

    20. april 2019 | 20:41

    Stanija ima fanove? Haha...Tu vise niko ne podnosi jer je patoloski lazov.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA