≫ 

"Kao da sam ružna i nikakva, bezvredna!" Bliži se raskid, Luna doživela nervni slom, grcala u suzama zbog Marka (VIDEO)

- Dođe mi da vrištim na sav glas - jadala se Luna

  • 34

Luna Đogani, tokom današnjeg dana doživela je nervni slom i završila u suzama zbog svog dečka Marka Miljkovića, a sve vreme su je tešili Savo Perović i Mina Vrbaški.

- Ljuta sam na sebe. Ne mogu da verujem da sam sebi to dozvolila. Ovo ovde (srce) je najveći problem. To ne može da se zaleči tako. Osećam se bezvredno, jadno i bedno. Kao da sam neka mučenica koja ne može da ima muškarca. Kao da sam ružna i nikakva, osećam se ružno i iskorišćeno. Pokušavam da se smejem i da kažem sebi da sam dobro. Dođe mi da vrištim na sav glas. Koliko sam ljuta, ogorčena, besna sam na muškarce, je l' vredno toga da povrediš nečija osećanja, nekoga ko ti nije ništa uradio u životu. Gledam ga i ne mogu da verujem da sam pristala opet da budem sa čovekom koga ne poznajem, isto kao i onog. Je l' ja nisam dovoljno vredna da muškarac koji je sa mnom gleda druge devojke. Šta meni fali? - plakala je blogerka.

Luna, Savo i Mina, Printskrin: TV PInk

- Ali zahvaljujući tome ti si nastavila dalje. Zaboravila si onog od pre. Ali ja mislim d atvoja emocija prema Marku nije toliko jaka. Ako vidiš da ti ne ide, sklini se od toga. Imaš svoj cilj. Nisi ti njega povredila, tebi smeta ono što on radi. jer smatraš da te time ne poštuje. Diši lepo i isplači se slobodno - tešio ju je Savo.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Luna prvo trljala Marku stopala, pa ga mazila po licu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza Kg

    25. april 2019 | 16:55

    Histerična devojka, posesivna, napadna... Ako bude čekala princa na belom konju koji će da je gleda kao princezu, dočekaće samo konja. Nju može samo da trpi neko ko umesto mozga ima paučinu.

  • Nickname

    25. april 2019 | 16:57

    Pa, nije presudan izgled, ni tus kabina, ni stolica - ona, jednostavno, ne ume drugacije da se ponasa! Vodi prazne razgovore i isto tako izgleda i takav utisak odaje. Povrsna je i neobrazovana, jeftinog ponasanje i recnika,zato muskarci brzo gube interesovanje za nju!

  • P

    25. april 2019 | 16:53

    Koja glumiCa u pokusaju i foler.Kad ne moze nize,ona uzme lopatu pa sama otkopa .Sad opet glumk neku zrtvu ,a ovaj Marko ju je iscupao sa dna,da njega nije bilo bukvalno bi jos dublje pala ,a ovako vraca svima koji nesto urade za nju,pa osobo jedna losa ima li ista ljudsko u tebi umes li ikoga da volis i budes zahvalana.Losije od tebe ne videsmo,lazove jedan glimice srami se postupaka svojih,sad je Marko najgori a kad je senio oko tebe i smirivao histerije bio je ok,kako si ga samo iskoristila,jadno ,jos jedna tvoja zrtva je ovaj Marko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA