≫ 

"Bila sam iz*ebana do bola, i on i Sloba su nula!" Luna pred nervnim slomom, u suzama pljuvala Marka, on raskinuo s njom pred svima! (VIDEO)

- Tako i Sloba, voleo me do 20. juna, 21. juna je počeo da me pljuje! Tako i on isto! Sad će da me pljuje i sve da svali na mene! - vikala je Luna u suzama

  • 72

Luna Đogani u suzama je objašnjavala zbog čega je vezu sa Markom uporedila sa vezom sa Slobom i pred svima priznala da se ne oseća voljeno ni poželjno, te da nema nikakav osećaj da je Miljkoviću stalo do nje. Luna je ponovo bila na ivici nervnog sloma, a Marko na sve to nije mnogo komentarisao.

Pitanje za Lunu bilo je sledeće:

- Dve godine pričaš da ti je iskrenost najveća vrlina. Juče ujutro kažeš Marku da ga voliš, uveče plačeš za Slobom, pa jutros nazivaš Marka ološem i kažeš da si totalno ravnodušna prema njemu. 'Ajde, sada kaži kad si ti bila iskrena, iskreno odgovori da li ti voliš Marka ili ne?

- Sačuvaj me Bože. To je sve izvučeno iz konteksta. Ja uopšte nisam plakala za Slobom, već zbog svega što se desilo. Rekla sam da, kakav god da je taj Sloba bio, prevario me i iskoristio, nikad me nije pravio ljubomornom ni davao ikakvu sumnju. Taj čovek me je do kraja ovde branio kao kraljicu, nije mogao niko da mi pisne, kamoli Brendon da me pljuje, a moj dečko sedi ovde... I to je cela istina. Ispao je najveći ološ prema meni, prevario me i odbacio kao kera kad mi je najviše trebao, ali te neke stvari ne mogu da mu oduzmem i to je ono što se razlikuje između moje i njegove veze i veze sa Markom. Ja njega (Marka) volim i ne može to preko noći da nestane. Ja ne verujem da on mene voli... - počela je da plače Luna odmah na početku izlaganja.

Luna Đogani u suzama/ Printskrin: TV Pink

- Totalno sam razočarana i totalno ne mogu da verujem da sam opet dozvolila sebi da se osećam ovako prazno i da me ljudi napolju sažaljevaju i govore da sam jadnica. Sebi sam dozvolila da se osećam bedno, jadno, nepoželjno, da mom dečku pored mene fali neko da gleda u njene gu*ice! Da je izabrao mene da se igra sa mnom, a zna kroz šta sam prošla pre nekoliko meseci! Ništa mi drugo nije trebalo od njega, samo ljubav i pažnja... Prošlog puta sam bila iz*ebana do bola! I znao je to kad je ušao u vezu sa mnom i uzeo je mene da se igra sa mnom i da mi kontrira!

- Ja nisam ljuta na njega, ja sam ljuta na sebe! Što sam pomislila da može neko da me voli iskreno ovde u rijalitiju! E, to je problem...što on nema nikakvu emociju, a ja... Nemam snage da odem iz onog kreveta, da skinem one zajedničke slike, nemam... - plakala je Luna.

Marko Miljković/ Printskrin: TV Pink

- On je totalno kao robot! Voleo me je, preko noći me više ne voli! I tako u mojim vezama uvek! Tako i Sloba, voleo me do 20. juna, 21. juna je počeo da me pljuje! Tako i on isto! Sad će da me pljuje i sve da svali na mene! - vrištala je Luna u suzama.

- Alooo! Ko sam ja?! Ja sam Luna Đogani! Ja sam osoba koja je ovde plaćena! Izgubila sam sebe, ko sam šta sam, ko me hoće, čime ću se baviti u životu! Izgubila sam samopouzdanje zbog ovakvih muškaraca od kojih ja napravim zvezde! U stvari su nula i on i onaj, obojica!

Luna vrišti dok priča o propalim vezama/ Printskrin: TV Pink

Potom je i Marko prokomentarisao njeno izlaganje, ali nije se previše udubljivao, već joj je poručio da raskida sa njom.

- Ona sa tim čovekom još uvek nije završila i to je meni jasno kao dan. Iz ovog izlaganja se svi vidi. Najbolje da raskinemo. Ovog trenutka smo raskinuli i to je to - rekao je Marko.

- Željan si da je*eš i to je istina. Devojke, navalite! Njemu treba devojka koju će samo da je*e. Tebi treba ološ koji će da te laže i koji će da igra kako ti igraš - poručila mu je Luna, a Marko više nije imao nikakav komentar.

Pogledajte snimak u natsavku teksta:

VIDEO:  Luna se zagulila kada su pred svima pustili snimke kako je Marko ponižava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki@

    25. april 2019 | 19:24

    Jojjj .. ako je ovo uzor nekome 👏svaka cast..devojka je odlicna glumica place nema suza,izgovara iste reci..isti tekst ko prosle godine Slobi..sad ce da razdvoji krevet sve isti scenarijo i to isto 2 meseca pred kraj..sve to da bi ispala zrtva!!!

  • Realan🤔

    25. april 2019 | 18:38

    neces biti žrtva i tačka!!!!!!!!!!!!!!

  • Silvija

    25. april 2019 | 18:27

    Stidi se sto si zena bez morala.Stidi se sto samo pricas o s...u ti si za povracanje,nemas nikakvog odgoja,ta tvoja majka treba vise da stidi, sto je u odgoju tebe totalno promasila a mora da licis na njuKo ce tebe voleti i postovati kao zenu ?Niko samo ulica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA