≫ 

Miljana u suzama što Zola nema šta da obuče i "ide kao klošar", poručila: Ne skidam ovu haljinu do kraja Zadruge! (VIDEO)

- Greota, kao poslednji dripac ide! - kukala je Miljana u suzama

  • 18

Miljana Kulić i njen dečko Zola nedavno su se vratili u Zadrugu, ali gospodin Čolić još nije dobio svoje stvari, pa ovih dana šeta "jedno te isto". Zbog toga je Miljana očajna, nezadovoljna što njen dečko šeta "kao klošar".

Miljana je usred razgovora sa mamom Marijom počela da plače i kuka kako njen dečko nema šta da obuče.

- Greota, kao poslednji dripac ide! Je l' svi muškarci treba lepo da budu obučeni, a on da ide kao klošar? Obećali su da će da mu unesu stvari. Jadan, nema šta da obuče - plakala je Miljana.

- Ovako ga neće gledati nijedna devojka. Neka ide u istom, boli te uvo - smejala se Marija i rekla joj da je budala i da nema mozak.

Miljana priča sa mamom Marijom i dečkom Zolom/ Printskrin: TV Pink

- Ne mogu tako da te gledam! Nemaš šta da obučeš! - jecala je Miljana i dalje.

- Zašto mu ne unesu stvari? Evo, neću ni ja ovu haljinu da skinem do kraja Zadruge! - rekla je Miljana i opet plakala kukajući kako je Zola obučen "kao klošar".

Miljana i Zola/ Printskrin: TV Pink

- Daj mi sivi šorts!

- Koji sivi šorts?! Pa u njemu spavaš! - u suzama je rekla Miljana.

- Koje boje gaće imaš na sebi? - pitala je Miljana na šta joj je on rekao da nije normalna, ali to je nije sprečilo da proveri, a zapitkivala je i koje čarape je obuo, da li je stavio parfem, namestio frizuru i sve ostalo.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    26. april 2019 | 21:59

    Ha ha ha slika je hit 🤣😂 , a video mi ne pada na pamet da gledam ! Ajd fanatici , šaljite stvari i lovu , ne mogu da verujem da ima takvih budala koji plaćaju i kiriju !!! Osevapite se i dajte gladnom i bolesnom detetu , zar vas nije stid finansirati lešinare ? Ebemti takve fanove !

  • Mara

    27. april 2019 | 09:19

    Mislim da Miljana nije "luda" bas ni malo. Zna ona da igra igricu vrlo dobro. Usla je u ulogu i nikad nece izac iz nje. Čak i sebe je ubijedila da je to upravo ona.

  • Dex

    27. april 2019 | 07:47

    Dobicete vas dvoje kosulje ali bez rukava .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA