≫ 

"Želim mu da crkne u mukama!" Skandalozna izjava Lune Đogani upućena Marku Miljkoviću usred jezivog nervnog sloma (VIDEO)

- Namerno mi je to uradio! Pi*ko, želim ti sve najgore, da umreš u mukama - urlala je Luna

Tokom emisije "Pretres nedelje" nastao je opšti haos kada je Luna Đogani doživela nervi slom zbog navodnog flerta između njenog bivšeg dečka Marka Miljkovića i Maje Marinković.

Na pretresu raspravljalo se da li je Zlata Đurković ispala dvolična prema Lunu Đogani jer je rekla Maji da pravi žrtvu od nje. Zadrugari su komentarisali odnos Marinkovićeve i Miljkovića, a Marija Kulić rekla je da bi volela da Marko i Maja imaju odnose kako bi se dokazalo da se Lunin bivši sviđa Maji.

Nakon Marijinih reči Luna je otrčala u pab gde je histerično plakala i vikala na sav glas. Savo Perović, Lepi Mića i Miljana Kulić pošli su za Đoganijevom u pab, ali nisu uspeli da spreče njen nervni slom.

Luna doživljava nervni slom, Printkrin: Youtube/Zadruga Official

- Neću da slušam te gluposti. Hoće da pričaju o k*rcu mog bivšeg dečka kako će da se nabija (Maja) na njega. Kako ih nije sramota? Šta sam ja ovde, igračka? J*bem vas u usta sve, vi ćete sa mojim srcem da se igrate, koje je tako čudno i puno ljubavi. Dokle preko moje grbače - vikala je histerično Luna, a onda je pomenula Radanovića.

- Preko moje grbače svi.. Sloba, sad ovaj smrad. Ne mogu da verujem! Dokle? Seme vam je*em! Marš svi koji hoćete da me uništite - urlla je Luna dok su je Mića i Sava držali.

Luna doživaljava nervni slom, Printkrin: Youtube/Zadruga Official

Đoganijeva nije mogla da se smiri, a Miljkoviću je poželela jezive stvari.

- Hoću mojoj mami da idem kući! Drugi put su me izigrali, izje*ali me i ostavili kao kera! Govno jedno smrdljivo, rekla sam mu da me ne povređuje, namerno mi je to uradio zato što! Pi*ko, želim ti sve najgore, da crkneš u mukama! - pričala je Luna histerično.

Kako je Luna histerisala zbog Marka i Maje pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koki

    30. april 2019 | 11:39

    Sa kojim pravom histeriše pa ona je spavala pred očima venčane žene na dva metra sa Slobom.Stiže je Bozija kazna i nikad je neće niko voleti.Svima će služiti za zabavu a ne i za ljubav .

  • ana

    30. april 2019 | 12:57

    Meni je ove osobe zao. Ali bre, sama si se nudila i Slobi i Marku. Na Marka si navaljivala stalno, zatim pravila i izazivala scene kao i sa Slobom. Oni jesu oboje neotesan, ali su premija kakvi su danasnji balkanci. Shvati da ti imas problem u glavi, sa karakterom i ponasanjem. Ruzno je kleti nekoga, a kletve se uvek vrate onom ko salje, a ne onom kome su namenjene.

  • mm

    30. april 2019 | 13:18

    ona je umisljena velicina sto joj roditelji pune glavu da je cim se rodila postala bitna i da ceo svet pada na pedu kada se pojavi luna djogaj ajte molim vas cirkusa eno gagi na ig palamudi kako je luna bila bitna i sa 11 god jer je komentarisala velikog brata kaze stavite prst na celo i shvatite da je narod i tada zanimalo sta kaze luna djogani dakle cela porodica je ozbiljno zastranila i za zaljenje su vise nego za sprdnju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA