Marijana opalila Marku šamar, Maja mu šerpu punu mleka nabila na glavu, on se slomio, a onda je Luna utrčala i počelo je čupanje! (VIDEO)

Đoganijeva je htela da odbrani svog dečka, ali je izvukla deblji kraj pa ju je cimerka i sve snage čupala za kosu

Maja Marinković i Luna Đogani raspravljale su se zbog Marka Miljkovića i jedna drugoj iznele niz uvreda, a kako je Miljković ustao da bi Maju poprskao sredstvom za čišćenje - umesto nje isprskao je Marijanu Zonjić koja se umešala u svađu.

Marijana je potom i sve snage Marku udarila šamar, dok mu je Maja stajala iza leđa i tom prilikom mu sasula punu šerpu mleka na glavu, nakon čega se Miljković okliznuo i pao.

Printskrin: TV Pink

Nakon ovoga skočila je Luna kako bi odbranila svog dečka, te su se ona i Marijana čupale dok su ostali pokušavali da ih razdvoje.

- Što si ga udarila?! Je*em ti mater u pi*ku ja! Ti njega udaraš pi*ka ti materina! Zašto si ga udarila?! - urlala je Luna dok se čupala sa Marijanom.

- Prska me u oči debilu glupi! - odgovorila je Marijana.

Nakon celog haosa Marijana je kažnjena nedeljnim honorarom, zbog šamara koji je udarila Marku.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laea

    2. maj 2019 | 22:35

    Bravo Majo, a sto luftija cupa marijanu za kosu nikom nista, sramno. Dozvoljavate da se hemikalijama prskaju djevojke i to od koga od matore serpice.

  • 👍👍👍

    2. maj 2019 | 22:28

    Jeli se ne smije kazniti Luna unaprijed poznata pobjednica Zadruge 2???

  • Ja

    2. maj 2019 | 18:10

    Jaooooo koja košarka ljubomorna što su se ovi pomirili. Hahaha Pobise se ove pacenice oko Marka. Džaba! Ala je Luna odvalila ovu plavu što zalepi šamar Marku, znaci otkinula je od života. Zao mi samo što onu Maju nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA