≫ 

Marko poručio Maji: "Uspela si da zavedeš moj penis!", ona njemu: "Skidaju te golog po splavu!", potkačila i Lunu, nastao totalni haos! (VIDEO)

Drago mi je da je moj penis zlatnog materijala i da pravi od nebitnih bitne - izjavio je Marko

  • 38

Ponovo se za crnim stolom povela priča oko Marka i Maje Marinković, a Stanija je raskrinkala svoju drugaricu i rekla kako je ona bacila oko na Miljkovića, te da ona to ne podržava.

- Da li samo imate inspiraciju da igrate i vrckate samo kad je Miljković tu, jer se video smor na vašim licima kada je on otišao sa žurke? - bilo je pitanje za Maju i Staniju.

Maja je rekla da to nema nikakve veze sa istinom, a potom je Stanija ustala i otkrila sve.

- Da, Maja je otišla sa žurke. Koliko je puta išla da se presvuče... Došla je u providnim pantalonama, kada je Marko otišao sa žurke, otišla je i Maja. Nije nas ni pitala, Marijana i ja smo ostale do kraja - pričala je Stanija, a Maja joj se suprotstavila.

Maja i Stanija/ Printskrin: TV Pink

- Taj gledalac neka mi se skine sa grbače što se tiče Marka. Ja i te kako vodim računa da ne dođe do pogleda ni bilo čega dok sam u blizini. Maja jeste moja drugarica, kao i Marijana, ali što se tiče njihovih postupaka - ne podržavam. Maja se upecala, upalila se...

- Ne podržavam, jer ne bih da imam drugaricu koja će da se odmah upali oko mog dečka, s druge strane i razumem - ona je imala osećanja prema Marku, bili su zajedno, raskinuli su... - pričala je Stanija, a Luna i Marko su se sprdali.

Luna i Marko/ Printskrin: TV Pink

- Da čujemo šta balska haljina ima da kaže u četiri poslepodne! - dobacivao je Marko, a zatim je i on ustao pa rekao šta ima.

- Šta vam radi ovaj Marko, to nije moguće! Jesam li ja stvarno toliko dobar?! - vikao je, pa nastavio oštro.

- Maja je uspela da zavede moj penis pre 8 meseci, i u tome je jedino uspela. Drago mi je da je moj penis zlatnog materijala i da pravi od nebitnih bitne - govorio je Marko.

Aleksandra Subotić/ Printskrin: TV Pink

- Imaš 35 godina, sram te bilo! 'Ajde što te skidaju golog po splavu, ali što spavaš u "golfu dvojci", nego što varaš svog druga za sitne pare! Prodana dušo! Tako da, idi kod ove devojčice koja ima fanove, tome i služiš, jedino da budeš njena uteha dok ne zagrebe sledeći put da te moli da budete zajedno! - odbrusila mu je Maja.

Miljković je zatim rekao Aleksandri Subotić kako se oblači kao prostitutka, ona mu se suprotstavila i nastao je totalni haos.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Urnebesan okršaj u Zadruzi: Marijana Marku zalepila šamar, Maja mu nabila lonac na glavu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ma

    3. maj 2019 | 10:47

    Ljulja je trbala da bude izbacena od pozadi je prvo udarila Marijanu, a onda je cupala. Snimak sa druge kamere moze bolje da pokaze sta je sve uradila

  • Cica

    3. maj 2019 | 11:52

    Ocito nismo gledali isti snimak. Marijanu niko nije dirao i prskao. Ustala je i napala Marka. On je imao sukob sa Majom i prskao je sto da dezinfikuje okolinu oko Maje. Produkcija je nepogresiva. Proste ljubomorne nemocne. A malo i haosa sto da ne sve za duzi opstanak. Ko god vidi da ce brzp napolje nakaci se na Lunu. A tek Miljana. Ona se toliko pogubila da nema pojma vose sta radi i prica. Istrosepna od rijalitija i silnih kalkulacija a vise nema sta da pokaze. Uvek ista fora. Provaljena.

  • alex

    3. maj 2019 | 00:15

    Marko je sirovina nevidjenih razmera, neotesani alkos i kockar, Luna je konacno pronasla svoju adekvatnu polovinu, mrtva trka u prostakluku i gluposti izmedju njih dvoje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA