"Mislila sam da je kraj": Luna progovorila o pomirenju sa Markom, Miljkoviću je udelila neviđeni kompliment (VIDEO)

- Ono veče kad je ustao i rekao da izađemo napolje bila sam iznenađena - rekla je Luna

  • 74

Luna Đogani bila je presrećna što se pomirila sa Markom Miljkovićem. Blogerka je otvoreno priznala da joj drago što je ponovo zajedno sa di-džejom iz Brusa, a njemu je udelila i jedan neviđeni kompliment, tačnije, da je on muškarac koji ne može da se poredi ni sa jednim muškarcem sa kojim je ona bila.

- Nisam očekivala da ćemo se pomiriti. Mislila sam da je kraj. Ono veče kad je ustao i rekao da izađemo napolje bila sam iznenađena. Smejala sam se jer sam videla kuda sve to ide. Plakalo mi se, a smejala sam se. Više neću da pričam unapred stvari. Shvatila sam da ja ne mogu bez njega. Mogu da mi daju brdo slatkiša, to ne može da izmeni moj osećaj kada sam sa njim. Marko je muškarac koji ne može da se poredi ni sa jednim muškarcem sa kojim sam bila... - rekla je Luna i dodala:

- Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ja da sam gledala tuđa mišljenja ne bih bila ovde. Ja sam neko ko uvek sluša srce. Meni je dovoljno da sam nasmejala. Ne znam šta mi misle ni roditelji nakon pomirenja. Želim da gledam sebe samo. Meni se sve vidi u očima - navela je ona.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Marko ipak daje Luni još jednu šansu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivi

    4. maj 2019 | 08:05

    Ovo je postalo toliko patetitcno i odvratno. Dno dna. Placeni igraci i glumci. Produkcija rezira sve, a ova naivna veruje da je Marko voli i da je stvarno iz „ ljubavi“ prišao da se pomire. Nikoga nije volela tako... ginu za nju... bla bla. Napolju je svi obozavaju...Ona ne zivi u realnosti. Umislila da je bitna i njena propala porodica Djogani. Mene je sramota njene sramote. A Marko je tek dno dna. Bezobrazan i dvolican. Koliko li je para dobio ovih dana i instrukcije jer je kao iz vedra neba poceo da brani Lunu, da siri patetitiku kako je „ voli“ .. dva izuzetno loša karaktera.

  • Ana

    4. maj 2019 | 01:41

    Devojka bruka za ženski rod ...mlade devojke ovo vam je najbolji primer i poruka kakve ne smete biti fuj ...

  • Ans

    4. maj 2019 | 01:44

    Lina wc devojka sex razvrat blud i nemoral uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA