Luna otkrila ko joj daje informacije iz spoljnog sveta, a evo šta nikako ne sme da radi u rijalitiju! (VIDEO)

Đoganijeva je pred svima priznala da dobija informacije iz spoljnog sveta

  • 37

Luna Đogani je tokom "Igre istine" odgovorila na pitanje koje joj je postavila Stanija Dobrojević i tom prilikom priznala da dobija informacije iz spoljnog sveta, a onda i od koga.

- Meni frizer uvek kaže iskreno iako ne bi trebalo. On je došao onako baš ljut u salon. I ja sam ga pitala šta mu je. I on mi je rekao: "Samo ti nastavi da se čupaš po rijalitijima - ispričala je Luna.

Naime, frizer je, dok ju je fenirao rekao da "na seks zaboravi" i da nikako ne radi takve stvari, a potom:

- Pozdravila te sestra Nina - preneo je frizer.

- E, sad si me baš onako do kraja us*ao, hvala ti! - zaključila je Luna.

Šta je Luna rekla poslušajte u snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stasija

    6. maj 2019 | 12:40

    I da je ne znam otkud..a da je.moralna..podrzala bih je. Ovaj nemoral i ovolika prpaganda..nece proci. Nece..ma koliko se vi udruzili...a malo..vrlo malo vas ima. Necete poniziti Srbiju.

  • B

    6. maj 2019 | 14:13

    Nije ona ništa otkrila, već joj je rečeno da to kaže zato što je izašao snimak gde joj frizer govori ti za sex i Marka! Dosta bre vise lazi! Ona opet glumi poštenu i iskrenu devojku a to ona nikako nije!

  • mirjana

    6. maj 2019 | 10:12

    Ovaj rijaliti je nepravedan zbog neregularnosti i protekcija koju uzivaju pojedinci. Najvise privilegija ima Lunjara. Oprostiti 10 fizickih nasrtaja na druge osobe, bez ijedne kazne je bezobrazluk, kada su druga lica kaznjena izbacivanjem iz rijalitija, oduzimanjem nedeljnog honorara i stavljanjem u zatvor. Omoguciti Luni da ima licnog frizera od kojeg dobiva redovne informacije iz vanjskog sveta je sramota. Najvece blam je omoguciti joj redovno psihologa, a pricati da svi takmicari ulaskom u rijaliti moraju prolaze psiholoski .Svi gledaoci vidi koliko se Luni povladjuje, omogucava da bude u gro planu, i ako svi vidimo da se radi o jednoj nemoralnoj, histericnoj, neiskrenoj i neobrazovanoj devojci sa ulicarskim recnikom i ponasanjem. Jadno je da to nasa mladost gleda i da ona nekome bude uzor! Naprotiv, ona je samo primer da ni jedna devojka ne sme sebi dozvoliti da bude kao Luna Djogaj!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA