≫ 

"Ona nije normalna": Luna iskritikovala Miljanu jer je spopadala Marka Miljkovića (VIDEO)

- Ja znam da ona nije normalna, ja sa njom ne mogu da se svađam, ona dođe tu i krene da mi plače, bude mi žao - rekla je Luna Savu Peroviću

  • 22

Miljana spopala je Marka Miljkovića, pri čemu ga je grlila, i to pred Lunine oči. Đoganijeva na to nije gledala blakonaklono, pa se požalila na Kulićevu Savu Peroviću.

- Ona nije normalna. Ona ne shvata sprdnju normalno, ona gleda to sve ozbiljno. Ja znam da ona nije normalna, ja sa njom ne mogu da se svađam, ona dođe tu i krene da mi plače, bude mi žao - rekla je Luna.

- Nju je najbolje držati na distanci. Tebi se svidela ova mirnoća i mir i onda te sada nervira da se bilo kakva priča poteže - rekao je Savo.

- Uživamo, lepo nam je. Mi se nijednom nismo posvađali od kad smo se pomirili. Nikad nismo bili bliži - rekla je Luna.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da,malo sutra

    21. maj 2019 | 19:32

    Miljana nije normalna,a Luna je normalna? E svasta njih dve su iste ne zna se koja je gora.Po cemu to ova Djogajka misli da je bolja od Miljane, otkud joj pravo da ona nekome kaze da je bolestan? E koja je to tuga kad se rugas nekome i dajes dijagnoze a sebe ne vidis. Tuga jedna,ona nista po ponasanju nije odmakla,negde je i gora od Miljane. Miljana se ni blizu nije obrukala kao ova ,niti je u toj meri sprdnja nacije ,kakva god bila.

  • !!!

    21. maj 2019 | 23:27

    Jaooo , pameti , KOJA glupaca , pokazala je sve kod Amidzica . Gluplje od djoganke nema definitivno , geni su cudo !! A ova suboticka ima najodvratnije zubalo I usta , kod njih dve mrtva trka u gluposti i pameti . Miljana jeste luda , Ali je pametnija od ove dve .

  • 🐑🍛

    21. maj 2019 | 22:39

    Miljanino celo izgleda ko da su je izujedi bumbar, osa i strsljen u isto vreme😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA